Två månaders luff i Europa

Sommarens plan är en två månader lång luff i Europa! Med tanke på detta så tänkte jag börja blogga igen för dom som vill hålla lite koll på mig och Gustav.


Sedan jag började Chalmers 2014 har jag jobbat varje sommar, såklart har jag haft kortare semestrar men inget riktigt sommarlov. NU är jag äntligen klar med mina 5 år (civilingenjör check!) och nu blir det ett riktigt sommarlov med Gustav.

Vi hoppade precis på tåget mot vår första destination (den enda i Sverige), Öland! Sedan blir det ner mot kontinenten. Jag och Gustav har gjort en preliminär plan som är Öland - Polen - Tjeckien - Österrike - Italien - Frankrike - Italien - Grekland. Se våra preliminära stop här https://rebecka-reitmaier.travelmap.net/ . Vi har bara köpt första biljetten till Gdynia (Polen), efter det tänkte vi köpa på stationerna på varje ställe. Detta så vi är så flexibla som möjligt för nya idéer! Planen är att komma hem i slutet av augusti då vi båda börjar på våra nya jobb då.


Lila - Tåg
Blå - Båt
Grön - Buss

Som sagt är vi nu påväg mot Öland! Man tar tåget till Kalmar och sedan buss över till ön. Gustavs mormor och morfar har ett sommarställe där, det ska bli väldigt mysigt att hälsa på i några dagar. På Onsdag blir det Stena Line mot Polen (Gdynia).

Min plan är att försöka skriva minst ett litet inlägg per dag, i alla då vi är på resande fot! Känns smidigt att summera ett ställe då man åker därifrån och har tid att skriva på tåget.

Hoppas ni vill hänga med på våran resa genom bloggen i sommar!

Gillar

Kommentarer

Mormor
,
Självklart vill vi följa er på resan!!
Mormor
,
Självklart vill vi följa er på resan!