Sista veckan i Frankrike

I måndags kom jag & Gustav hem till Sverige från vårt utbyte i Frankrike. Resultatet av ett halvår på franska rivieran blev två mycket bruna svenskar, solblekt hår, mer kunskap intryckt i huvudet och massor av nya vänner! Jag är rätt nöjd kan man säga :) Här kommer en liten summering av sista veckan på franska rivieran.

Sista tentan var på tisdagen (vi har hitintills klarat alla kurser vi har fått tillbaka 5/8, woho!) och dagen efter kom mina två kompisar Miranda och Katarina på besök! Det var riktigt mysigt att visa dom runt i området och det blev massor av god mat och roligt häng. Första kvällen var det beach party i JLP med folk från skolan, andra dagen var vi i Antibes och de sista två dagarna var vi i JLP på stranden. Det är Katarina som har tagit dom fina bilderna nedan!

Katarina och Miranda åkte hem på söndagen så jag och Gustav hade en sista dag i Frankrike innan vi själva skulle åka hem på måndagsmorgonen. Sista dagen tog vi det bara lugnt på vår favoritstrand och tog en sista löprunda ute på Cap d'Antibes, det är verkligen så fint där ute. Jag kommer sakna Frankrike men det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma just nu.

Jag och Miranda i solnedgången på strandpromenaden

På promenad i Antibes

Finaste Katarina och Miranda första dagen med bubbel

Mys på stranden

Bland det godaste jag åt i Frankrike, en risotto med gambas (åt den två gånger hehe)

Umgås på balkongen innan middag ute

Blir så glad när jag ser denna bilden!

Det har varit riktigt roligt att blogga men jag får se om jag fortsätter med det, startade bloggen främst för att vänner och familj skulle kunna följa vårt utbyte på ett roligt sätt :)

Hoppas att ni alla får en riktigt fin sommar!

Kram,
Rebecka

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Mycket fina bilder!!
nouw.com/isabellepettersson