Header

Allmänt, Foto

Idag blir denna tjej sju månader. Tiden går så fort. Hon är större än Atlas nu, iallafall på höjden och längden.


Nästa vecka ska jag iallafall på ett tredje återbesök gällande min fot, det eftersom den fortfarande inte har läkt. Helt sjukt vilken tid det tar för denna fraktur att läka. Men nu hoppas jag verkligen att den har läkt så jag kan få börja springa och träna igen. Jag saknar ju verkligen gymmet, och ännu mer nu när jag fått nya träningskläder och ett headset i julklapp. Behöver även bli av med kilona jag gått upp nu sen jag skadade mig, 3 kg. Kämpa, det klarar vi lätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Jag har varit så otroligt klantig, så pass att jag brutit foten. Det är verkligen inte rätt tid i livet, jag har inte tid med att vara sängliggandes i 6 veckor. Men så har det blivit och då är det bara göra det bästa av situationen. Men så typiskt när jag har en hundvalp på 13 veckor som man nu vill vara väldigt aktiv med. Det är ju en så viktig tid i livet för den lilla valpen just nu.

Men men, vi gör vad vi kan. Robin har varit så snäll att han var ledig igår och i måndags, detta hjälpte mig något otroligt. Han har fått gå ut med hundarna, och eftersom Atena inte är rumsren än så måste hon rastas väldigt ofta. Vi var iallafall iväg till djuraffären igår och köpte ett joggingbälte, så nu kan jag ha det runt midjan och koppla fast hundarna i bältet så jag slipper hålla i deras koppel eftersom jag har kryckorna i händerna.

Jag testade detta själv idag, för första gången och ja så mycket lättare det var. Det tar tid att gå på en promenad, eftersom jag inte tar mig fram så fort. Men det får ta tid, huvudsaken är att hundarna blir rastade.

Annars är det rätt så långtråkigt att vara sjukskriven, kan inte göra så speciellt mycket så just nu är Youtube, Cmore och Netflix mina vänner här hemma.

Likes

Comments

Allmänt

Vi har köpt en till hund, en lillasyster till Atlas. Atena heter hon och är 8 veckor gammal. En boxerman, dobermann/boxer blandning.

Jag är så glad, det är så kul men en liten valp, även om det är mycket jobb. Oerhört mycket jobb. Jag sover mindre och jag måste hela tiden ha koll på henne. Men det är ändå så mysigt och kul. Och hon är så himla duktig och lättlärd. Jag blir förvånad, trodde inte att en liten valp var så lättlärd som hon är. Vi hämtade henne i onsdags och hon kan redan kommando sitt, stanna och hon kommer på inkallning eftersom jag har henne lös hela tiden. Så ballt, hon lär sig nya saker på bara någon minut.

Anledning till varför vi köpte en till hund är såklart för att vi vill ha en. Men Atlas är ju 10 år nu, och har kanske tyvärr inte så många år kvar, även om jag verkligen hoppas att han lever minst 5 år till iallafall. Han är ju verkligen mitt allt och kommer alltid vara min nummer ett, oavsett vad.
Eftersom att han är en så snäll och bra hund, väldigt lydig och är oerhört stabil i psyket, kan väldigt mycket osv, så är det helt perfekt för Atena att ha Atlas som förebild och trygghet. Hon ser ändå allt han gör, och då tar hon efter det. Så det är alldeles perfekt, min älskade lilla Atlas kommer lära upp henne så bra.

Och vet ni, det är så mysigt att ha en så liten hund, hon somnar i sin säng, sen väcker hon mig mitt i natten för att hon behöver rastas. Efter hon är rastad så får hon ibland sova i sängen med oss, Atlas sover alltid i sängen med oss. Så när hon sover med oss vill hon sova så nära, och det är så mysigt. Hon vill gärna dela huvudkudde med mig och att hennes huvud ska ligga emot min kind. Så mysigt. Blir spännande att ha två stora hundar i sängen sen när Atena är fullvuxen.

Likes

Comments

Allmänt

8 augusti 2017

Dagen var helt underbar och över mina förväntningar. När jag var på jobbet fick jag ett blombud och jag blev så rörd. Efter jobbet åkte vi hem och bytte om till fina kläder för att sedan äta en trerättersmiddag på en Italiensk restaurang.

Likes

Comments

Allmänt, Snapshots

Min helg har varit väldigt bra, den bästa på länge.
I lördags var jag på IKEA och handlade en stor spegel till sovrummet.
På kvällen åkte jag, Robin och Atlas in till stan och träffade mina bröder på Stockholm Crusing. Men det började regna efter några timmar så då åkte vi istället hem och spelade Skip-Bo med två vänner.

Igår, söndag, åkte jag och min mor till stan och gjorde naglarna. Blev verkligen nöjd denna gång. Jag går till Lily Garden på Drottninggatan, det är billigt och naglarna håller hur bra som helst.

På kvällen överraskade jag Robin med en charkbricka, vi älskar verkligen Italiensk mat.

Likes

Comments

Allmänt

Alla gånger jag sagt att jag ska lyckas, att jag ska nå mina mål. Alla dem gångerna så har jag inte klarat det. Men denna gång så ska jag verkligen lyckas och jag vägrar ge upp.

Köpt lite nya träningskläder, och jag älskar dem. Skulle vilja leva i träningskläder dygnet runt.

Likes

Comments

Allmänt, Snapshots

1 - avokadomackor är superb. 2 - morgondopp & frukost på Ingarö.
3 - grekisk yoghurt, LCHF-müsli, kanel, honung, banan, blåbär och spirulina. 4 - hamburgare och sötpotatis-pommes
5 - ceasarsallad och bruschetta a la vapiano. 6 - charkbricka a la vapiano.

Likes

Comments

Allmänt

Det blev en riktigt lyckad kväll igår hemma hos Camilla. Vi åt thaimat och drack vin. Sen hade vi tjejsnack, drack rosé och bara myste på balkongen. Är så glad och tacksam över att jag har dessa två pinglor i mitt liv och har haft sen barnsben.

Likes

Comments