Contains affiliate links

Huuuuuur snygga är inte dessa plagg jag beställde tidigare i veckan? Väntat på att mina storlekar ska komma in igen ett tag och nu äntligen. Tråkigt man inte väntade tills idag då bägge plaggen är på 20%. Passa på ikväll så ni får rabatten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Precis vad jag behövde idag. Är idag en sjuk sällskapssjuk person. MT och Kim kom och hämta mig från jobbet, med sig hade de varsin semla. Så nu har vi suttit och ätit semla och kommit in på alla djupa samtal, en och annan tår har fällts och skratt även de. Har ni tryckt någon semla idag eller har ni hållet er från det?

Likes

Comments

REPEAT.Likes

Comments

Kvällens inlägg kommer jag tillägna min bästis som igår fyllde år. En person som jag inte känt så lång tid, som från början inte var särskilt förtjust i mig. Början på vår relation var när jag blev tränare för henne. Det ledde till att hatet mot mig inte längre kunde finnas där. Hon lättade och vi kunde för första gången prata.


Cheerleadingen kom att bli det som förde oss ihop. Det är så fint när man tänker på det. Hur en sak vi brinner för och känner så stor kärlek till kan ge en kärlek så mycket större. Året efter jag vart tränare för henne tog jag över ett annat lag och behövde hjälp med att göra ett program. Hur det hände vet jag inte, men plötsligt satt MT och jag i mitt kök och hjälptes åt, skrattade och helt enkelt klickade direkt. Detta var hösten 2015. Sen den dagen har minnen och kärlek byggts på.


Vi levde life. Vi hade roligt. Vi festade. För tro mg när jag sägre det, vi älskar att festa. Att gå ut och dansa med ens bästavän, japp det är livet! Man kan alltid räkna med henne. Det gäller inte bara utgång, man kan räkna med henne i alla lägen. Hon finns där och även om jag kan ha gjort fel så står hon bakom mig. I alla lägen. Det är inte det enda hon är bra på, denna underbara människa har extremt mycket känslor. Skulle aldrig göra någon illa medvetet, aldrig. Om det mot förmodan hänt finns det inte någon del av henne som visar ånger, men det som är så fint med vår vänskap det är att vi vet att man kan göra misstag. Misstag gör vi allihopa, att förlåta kan vara svårt, men för oss är det inte det. Vi berättar hur vi känner, accepterar misstaget och sedan rullar vår vänskap på starkare än innan.

Ytterligare ett år gick och vi tog oss iväg på resan, resan till Asien. Där om något ställe fick vi uppleva motgångar i vår vänskap, men vi fick även uppleva hur stark en vänskap kan vara, hur man tar en motgång och blir ännu starkare. Vi hade verkligen livets resa tillsammans ,vi fick uppleva nya platser tillsammans och vi fick gå igenom saker tillsammans.


Kärlek har vi också gått igenom. Båda två, ibland bra och ibland dålig. Jag kan säga exakt allt till denna tjej. Exakt allt. Hur äckligt, hur pinsamt, hur roligt och hur jävla idiotiskt det än kan vara. Det är inte många man kan göra det med. Tacksam.

Hon är den person jag har allra roligast med. Hon är så obrydd. Hon kan skämma ut sig och inte bry sig ett skvatt. Hon är den person som ofta kan göra saker innan hon tänkt efter, men vet ni vad? Det löser sig ju alltid. Den person som råkar ut för så mycket otur, men ändå på något konstigt vänster fortfarande ler. Alla har sina break downs, men hon tar liksom lägger de lite åt sidan efter ett tag och rockar dagarna som om inget hänt.


Inte nog med att hon är bäst i världen. Hon fyllde även år igår, så grattis igen hjärtat.

Likes

Comments

Ligger helt förstörd på min rast och pratar med min älskade mamma som nu sitter i Jamaica och äter frukost. Mesans jag sitter här och klagar på hur jag mår och mitt liv sitter mamma och berättar om hur magiskt dom har det. Hon skickade ett gäng bilder som jag bara var tvungen att dela med mig av.

Den lilla stenen där är där Bob Marley satt när han levde. Hur coolt? Hade så velat åka dit. Blir uppskrivet på min bucketlist.

Likes

Comments


Då har man återigen blivit sjuk. Jag är så jävla less på att vara det just nu. Speciellt inför denna helgen och tuffa månaden. Känner att jag kommit in i en ganska dålig cirkel just nu och allt kring mig ses med negativa ögon. Hade önskat min mamma var hemma, istället glassar hon runt i Jamaica, men som hon är värd det! Hade bara behövt en liten kram och ett "det kommer bli bra".

Imorgon får jag i alla fall en liiten sovmorgon innan jobbet startar. På kvällen ska jag fira en tjejkompis och jag hoppas jag kan fjäska lite för tjejerna där så vi kan ha på Mello i bakgrunden. Har ju trots allt en vän som tävlar och en som är dansare.

Likes

Comments

Hur är det möjligt att en liten detalj kan kännas som att hela jag misslyckades? Har senaste veckan haft någon konstig känning i min mage, vänster sida precis vid höftbenet. Den känns bara när jag spänner magen. På dagens träningspass gick det inte längre, jag kunde inte köra de övningar Christoffer valt ut åt oss. Inte vilade jag när den övningen var, blev bara tilldelad en annan. Trots detta blev jag extremt nere. Jag svettades, flåsade och var helt slut i kroppen, men jag var inte nöjd. Jag gjorde inte det som jag borde gjort, som jag skulle gjort och kände mig verkligen misslyckad. Haha det var på den nivån att jag ville börja gråta. Kan det vara en överansträngning? För just nu gör det ont så fort jag skrattar eller nyser. Någon som haft liknande?

Hur som haver. Dagen slutade gott med bästavänmys, räkor, avokado, hetsås och hockey.

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har jag haft väldigt svårt att vara ensam. Har alltså lidit av extrem sällskapssjuka (säger man så?). Jag har mått psykiskt dåligt av att vara själv, vilket lett till att jag kan ha gjort saker jag inte borde och även mått ännu sämre av. Detta är inte bara påfrestande för mig, det går såklart ut över vänner med. För tro fan att det är jobbigt att ha någon som vissa dagar kan sitta som ett klister. Saken är den att jag behöver inte prata med personen jag är med, jag behöver bara veta att det är någon i min närhet.

Det senaste har jag mot min vilja vart ensam hemma mycket Jag märker så tydlig skillnad på mitt mående. Jag har ingen motivation till träning, min kost är katastrof och min sömn ännu värre. Jag blir konstant trött och orkeslös och tårarna sitter och bara väntar på att få falla ner.

Denna gången var det dock annorlunda. Jag fick nog. Städade, lagade god mat från start, gick och träna. Jag mådde bra. Jag mådde bra med mig själv. Och enbart mig själv. För vissa kanske detta låter helt galet och idiotiskt, men för mig var detta ett stort steg. Nu känner jag till och med att jag vill vara själv. Wow. Vilken känsla.

Likes

Comments

Tisdag är kommen vilket betyder att jag överlevde gårdagen 12 timmarspass. Har än så länge haft en väldigt händelserik dag på jobbet så nu hoppas jag att jag får andas lite mer resten av dagen.


Klicka er in här för härliga bilder.

-> Rebeckasofie

Likes

Comments

Ni får ta del av lite bilder från helgen eftersom jag antagligen inte kommer finna tiden eller orken att hitta på något kul närmsta veckor.


Återigen var det Måndag och jag går nu in på min första jobbdag av 32. Ska alltså jobba varje jävla dag i 32 dagar. Hoppas jag tar mig ur detta levande. Pray for me. Nu blir det verkligen fokus på att träna, äta bra och sova om jag ska orka med detta. Måste försöka ta det dag för dag och vecka för vecka, annars vet jag hur trycket på bröstet och mitt skakiga stressade jag kommer titta fram. Det är värt det när lönen väl kommer in på kontot.


Måndag:
Jobba på skolan för att sedan åka direkt till jobbet på brothers. 7.30 - 20.10 blir alltså dagens arbetstid. Efter det ska jag hem och sova (och hoppas brodern min har lagat mat för det kommer inte jag göra).

Tisdag: Jobb, träning, storhandla.

Onsdag: Jobb, träning och storstädning.

Torsdag: Jobb och veckans höjdpunkt #nouwbootcamp).

Fredag: Träning innan jobbet, slutar 18 och då ska jag försöka hinna tvätta och laga en mysig middag till mig själv.

Lördag: Jobb på Brothers och sedan födelsedagsfirande för bästis.

Söndag: Jobb på Brothers, kanske träna och en ta hand om mig själv kväll.

Likes

Comments

Instagram@rebeckasofies