Denna rubrik är ju sann, när jag som precis trodde att mitt liv höll på och gå uppåt efter nästan två o en halv månad av min sorg till min vackra mormor...❤ Jag som för en sekund trodde att allt skulle bli bra för en gångs skull.. Men sen kom det ett av dom värsta beskeden man kan få min vackra och finaste morfar fick sin dom idag, han har fått cancer...😔 Jag som trodde att det räckte med att min mormor dog för lite över två månader sedan...😭❤ Men gud ville nog straffa mig mera kan jag tänka mig, jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna detta? jag orkar inte mera... jag gör bara inte det...💗 Jag vill bara att allt ska bli som de var förr, att mina nära och kära ska vara friska och krya...😔 Men jag har turen att ha mina finaste vänner, min fina familj och andra människor som hjälper mig och dom igenom detta nu💗 Jag hoppas att morfar har den kraft och styrka som jag vet att han har och verkligen klara av detta och kämpa med att få bort denna äckliga sjukdom❤ all kärlek till min vackra morfar och till min fina mormor älskar er över hela mitt hjärta❤💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså denna helg slår allas helger tror jag haha😀 jag fyllde då alltså 18 år i lördags o jag kan äntligen kalla mig vuxen o myndig😇👏 jag hade både släkt ifrån pappas sida o mammas sida💗 o jag hade även två av mina bästa vänner o deras familjer👭💞 o jag fick massor av fina grejer pengar, kläder, presentkort, smycken, blommor, en målarbok mm. Men dom två bästa presenterna jag fick denna dag var mormors halsband o en helt egen spelning i mitt vardagsrum o jag vart helt klart överraskad o jag visste inget o denna dag var alltså topp notch asså👍👍🍻🍻 så på söndagen mådde jag sådär kan man väll säga😴🍻😀👏 o nu är jag tillbaka till verkligheten o jag känner mig äldre i alla fall💎 så nu ska vi äta smörgåstårta 😧 hörs👋

Likes

Comments

Den 28 oktober är ett datum jag aldrig kommer att glömma... Detta datum är ristat inne i mitt hjärta. Detta datum är en dag vi alla kommer minnas. Ett datum min familj aldrig kommer att glömma. Våran fina mormor somna tyvärr in detta datum. Min älskade mormor fick somna in efter 3 månader lång tid av tanken att hon kanske inte kommer att överleva. För lite mera än tre månader sedan fick min älskade mormor en ganska så allvarlig stroke och denna stroke visste vi att denna gång är det allvarligt.❤ Hon har aldrig haft en stroke innan men hon har tidigare blivit utsatt för en massa hjärtinfarkter medans hon blev drabbad av bröstcancer. Redan då när hon blev drabbad av cancern då trodde jag att det inte skulle gå men min mormor är en riktig jävla fighter eller hon var det💗 Hon gav aldrig upp vad hon än utsattes för. Hon var en av mina bästa vänner, min finaste och bästaste mormor. Hon var den som alltid lyssnade på ens problem, det var alltid hon som hjälpte mig med allt möjligt, det var alltid hon som lagade mina byxor när dom gått sönder, det var min finaste mormor som alltid ställde upp på mig i vått och torrt. Hon trodde alltid på mig hon visste att jag alltid klarar av allt jag gör. ❤ Så det är med en stor sorg jag skriver detta inlägg. Men nu vet jag att min mormor har det bäst där uppe i himlen tillsammans med min pappa. Så med hela mitt hjärta JAG ÄLSKAR DIG MORMOR❤

​Jag vill även säga till alla mina nära och tjära, att jag älskar er från hela mitt hjärta. Ni är ett oerhört stort stöd för mig just nu och jag älskar er för det. Jag vill tacka er för att ni finns för mig ni är det bästa som finns i mitt liv. ÄLSKAR ER OCKSÅ💗

Likes

Comments

Denna vecka plus helg har varit ganska så bra faktiskt trots all stress och pressande på mig själv😃 Jag börjar få väldigt mycket i mitt liv just nu det är så mycket som jag ska hinna med skolan plus mitt körkort.....💤📝 så förra måndagen gjorde jag min halka och det var sjukt kul det roligaste jag har gjort i mitt liv asså det var sjukt kul.. Jag tror inte att jag kommer uppleva något annat😂 Sedan har det inte hänt så mycket mera. Jag hade praktik i fredags hade en herrklippning och sedan var de bara jag och brorsan hemma i fredags till lördag så vi gjorde inte så mycket mera än att kolla på idol haha👏 O i går var jag ute hela dagen i skogen vi var o jaga och det var as skönt för jag fick äntligen träffa M som jag inte har fått träffat på länge så det var as kul att få träffa honom❤ Sedan fick jag även träffa F som är Ms kompis och det var ett tag sedan jag träffade honom också så det var kul att få träffa honom med😏💙 Så hela dagen igår gick åt till att jaga och vara ute i skogen och det var hur skönt som helst🌻 Så igår var jag så jävla trött så jag somna ganska så fort o idag har jag en sån härlig träningsvärk i hela kroppen men det är de värt tycker jag🌸🍃 Och nu sitter jag och lina o väntar på att våran lektion ska börja min första lektion idag blir faktiskt UF eller entreprenörskap👋✨

​Har inga nya bilder i min dator så slänger in lite gamla bilder😉

Likes

Comments

Hejsan..

Jag har inte haft så mycket att skriva om så det är därför jag inte har uppdaterat bloggen. Det har varit så mycket hemma och i skolan så jag har inte haft orken att blogga. Men jag kan nu berätta lite om vad som har hänt i alla fall. Jag håller ju på att ta mitt körkort och det går as bra om jag får säga det själv haha förra veckan körde jag 6 mil i sträck och sedan körde jag motorväg med mamma i söndags för första gången med mamma alltså men det gick as bra om jag får säga det själv. Jag får för det mesta köra bilen nu för på måndag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller hela 18 ÅR🎈🚗. Asså det är sjukt vad tiden går fort känner mig redan gammal hahaha... 😄👵 Så på måndag har jag bokat risk 2:an och det är halkan och jag är egentligen inte så nervös men jag kommer väll att bli det sen typ en timme innan hahaha😳 Sedan har vi nu startat ett UF-företag jag och mina kompisar. Vi har det som uppgift i skolan att starta ett eget UF-företag och jag är då VD för detta företag och jag tycker att det är as kul alltid kul och få känna på hur det är att varar chef för ett företag och jag tycker att jag sköter det as bra om jag får säga det själv hahaha💼 Sedan om vi ska komma in på hur jag har det för övrigt så är jag lite stressad över skolan och körkortet för jag tycker att dom två börjar krocka lite nu jag hade inte så stora problem med detta i tvåan men nu börjar det köra i hopp sig. Bara för att jag går sista året och sedan ska man hinna plugga körkort på det också men jag tycker att jag sköter det ganska bra än så länge i alla fall.😱📝🚗📖 Sedan har jag tillbringat lite tid på sjukhuset med inte så ovanligt i denna familj kan man ju säga haha. Min mormor fick då en ganska så stor och allvarlig stroke för lite över två månader sedan och det har varit ganska så jobbigt för min mormor betyder allt för mig hon är en ganska så stor del av mig som just nu inte funkar. Jag vill bara att hon ska bli bra och bli återställd men det är de vi inte vet om hon kommer att bli men jag hoppas på det i alla fall. Hon är då förlamad i hela höger sida och kan bara säga JA och NEJ. Hon kan ju då sitta i en rullstol men inte långa stunder men det går alltid bättre och bättre och vi ser ju att hon är mera med nu och skrattar när man är där och ska alltid hålla i ens hand och blir alltid glad när man kommer till henne. Så nu bor hon fortfarande på sjukhuset men på ett korttids boende. 👵❤💗 Det finns inte så mycket mera att berätta tror jag och jag ska bli bättre med att uppdatera bloggen jag lovar😉 Men nu ska jag ta och sova så god natt alla fina läsare💋

Likes

Comments

​Hejsan alla mina läsare som jag har kvar haha... 

Jag är verkligen så trött på allt o alla just nu.. Har verkligen ingen lust till nånting?? Fattar inte varför alla ska ljuga för mig och hela tiden bara krossa mitt hjärta med att jag ska ha massor av förhoppningar hela tiden?? Allt gör mig bara så förbannad..... Känns som att allt bara stupar neråt och att allt bara ska gå åt helvete hela tiden. Jag ser liksom ingen ände på detta allt bara liksom går åt fel håll hela tiden.? Vad är liksom problemet med att tala sanning eller bara liksom prata med mig?? Det ända som jag känner jag kan lita mig på är skolan och mina närmaste vänner alla andra kan ju bara gå nån annanstans asså.....??? Vad är problemet jag bara undrar vad är problemet med att tala sanning eller vad asså??? 

I alla fall jag sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja så vi ska ha 3 eller 4 timmars entreprenörskap. As kul tycker jag sedan senare idag ska jag till min nya praktik och skriva kontrakt så 5 timmars letande i fredags gav resultat i alla fall hahah... Hej då så länge... :)) 

Likes

Comments

Äntligen har skolan börjat igen och jag har börjat mitt sista år på gymnasiet... Äntligen. Asså jag kan inte fatta att om ett år tar jag studenten och jag blir arbetslös egentligen längtar jag inte men jag är så himla skoltrött och vill bara sluta men nu är det sista året och jag ska ge allt detta år för att verkligen kunna ta studenten med glädje:) Så idag hade jag körlektion på förmiddagen med min bästa körlärare Madde:) och sedan gick jag till ica och köpte sallad sedan gick jag till skolan och åt o kolla på one tree hill. Bästa serien ever :)) och sedan var det upprop och sedan samling i klassen fick lite papper, nytt skåp och lite mera... Sedan gick jag och tjejerna till stan och åt lite och bara myste... Nu sitter jag i mitt rum och bara tar det lugnt och fixat lite med min blogg... Och nu kommer jag försöka uppdatera mera på bloggen har ju inte gjort det på sistone haft lite annat i sommar som har gjort att jag inte har haft lust att blogga. Men nu ska jag försöka blogga lite mera hoppas jag inte har tappat många läsare men ni som är kvar tack så mycket för att ni läser min blogg... Älskar er mina fina läsare... Men nu ska jag sätta fart lite så bloggar jag imorrn! HÖRS:))  

Likes

Comments

Jaa just de den bästa rubriken är skriven haha äntligen har jag sommarlov som sagt🌼🌼 men i år blev det inget sommarjobb så jag får helt enkelt bita i de sura äpplet den här gången😤 men de är ju faktiskt mitt sista sommarlov innan jag tar studenten för efter studenten är de ju arbetsförmedlingen som gäller så detta sommarlov ska jag bara njuta extra mycket helt enkelt😁 men jag kan faktiskt inte fatta att de har gått två år sedan jag började gymnasiet o nu om två månader ska jag börja mitt sista år på gymnasiet helt sjukt asså😥😥👍👍 men jag har ju ett körkort som jag måste kirra så idag har jag ägnat min dag åt att sitta på körskolan o pluggat o även haft en körlektion o den gick bra bättre än vad jag har förväntat mig😂👍🙋🙋 så nu har jag suttit o gjort lite prov på datorn o nu väntar jag på bussen för att jag ska hem för min hjärna pallar nog inte mera plugga idag så det blir hemfärd😁😁 så de ända jag vet att jag ska göra i sommar är att i juli ska jag äntligen få åka till ullared igen o den här gången ska hela familjen med ner o min moster😀 vi ska även sova där nere i stuga så det ser jag fram imot o med lite tur kanske jag får övningsköra ner en bit😁😁🚗🚗 men nu ska jag fortsätta att njuta av min soliga dag🌼☀☀🌞


  • 167 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla läsare som jag har kvar hehe... jag har varit lite off ifrån min blogg ett tag för att jag har inte haft så mkt o skriva om eller så har de kommit något emellan o sen har de hänt lite grejer som gör att jag inte har lust att skriva något... men nu är jag tillbaka o hoppas att jag kan hålla er lite uppdaterade om vad som händer😆👍 men idag så var jag med på mammas jobb eftersom att jag hade studiedag idag så då passade jag på att följa med för att de var Norrköpings horse show idag🐎😍 mamma jobbar på åby ridklubb så att det passade ju perfekt eftersom att tävlingarna är på åby ridklubb😀👍👍 så idag har jag inte bara suttit och kollat på alla hästar o ryttare utan jag har suttit som "vakt" in till vip-tältet på Norrköpings horse show😍😍 så jag fick träffa nästan alla ryttare som minglade i vip-tältet😇 o idag har jag sett o även träffat min största idol Malin Baryard ❤ ända sedan jag har varit liten o ända sedan jag började rida så har hon varit min största idol inom hoppning o ridning😉 hon har varit min stora insperation till att våga göra mera inom ridning😰🙌😻 sedan har de inte hänt så mkt mera det är bara 19 dagar kvar tills de är sommarlov, jag har inte fått reda på om jag får sommarjobb eller inte så de går jag o väntar på😤😤 o i onsdags satt jag modell åt en tjej som går ut trean i stylist😄 hon skulle diplomera sig i något o dom behövde modeller så jag ställde upp😯 först blev de en brud sminkning väldigt fin, sedan vart de nån sminkning som jag inte vad de skulle föreställa men jaja haha😃❤🌹
  • 182 Readers

Likes

Comments

Hejsan nu är jag färdig med mina tre veckors praktik o har äntligen tagit påsklov eller de gjorde jag för en vecka sedan ändå men hahah😀😀 kommer verkligen sakna praktiken för att dom har varit så himla snälla o verkligen gått in för att hjälpa mig med allt😏 så under påskhelgen o under påsken var vi hela familjen plus pontus bästa kompis Viktor med ner till skärgården där vi firade påsk detta år🐣🐣🐣 sedan har de inte hänt så mkt under påsklovet mest tagit de lugnt o bara varit hemma💗😏 igår vart min älskade brorsa jättenöjd o lycklig för att han fick sin moped igår💎💎
  • 238 Readers

Likes

Comments