TVÅ HÅR-FAVORITER

Inlägget innehåller adlinks & är i samarbete med cocopanda.se

Hår-vård har alltid varit något som har varit viktigt för mig! Dels eftersom jag färgar mitt hår och måste ta hand om det, men också för att jag tycker det är kul! Vill ni läsa mer om min hårrutin, vilka schampon jag använder, hur jag behåller mitt hår så blont osv så har jag skrivit ett helt inlägg om det HÄR. Men i detta inlägget tänkte jag lyfta fram två produkter lite extra som jag använder efter att jag duschat håret. Olaplex NO.6 och NO.7<3

Olaplex NO.6 (klick!) är en leave-in cream som återfuktar, skyddar, tar bort frizz och reparerar. Jag är helt besatt utav denna!! Får ibland dm's om hur jag kan behålla mitt hår så glansigt och friskt trots blekning, här har ni en stor del av det svaret. Magiskt produkt!! Håret blir silkeslent efteråt och doftar maaagiskt. Denna aktiveras också av värme och gör så att håret torkar snabbare, så perfekt att applicera innan man fönar håret.

NO.6 i kombination med NO.7 (klick!) älskar mitt hår. En ärta av NO.6 och två droppar av NO.7! NO.7 är en olja som även den ger glans och mjukgör. Har varit liiite rädd innan för gula oljor i blont hår, men denna lämnar inte efter någon gul nyans! Denna oljan fungerar även som ett värmeskydd vilket är ett stort plus, brukar dock köra på med en sprayvärmeskydd innan jag plattar/lockar håret ändå. Så viktigt med värmeskydd hörrni!!

Gillar