SMINKFAVORITER PÅ REA

Inlägget är i samarbete med cocopanda.se

Något som jag tycker är smart att fynda under Black Week är sina smink/beauty-favoriter som man använder om och om igen, perfekt chans att få dom för en billigare peng! På cocopanda.se brukar dom ha grymma priser men nu under Black Week är dom ännu bättre, det är bland 25-60% på nästan allt + gratis frakt! Många utav mina favoriter är nedsatta och tänkte visa + skriva lite kort om dom nedanför<3

IDA WARG BRUN UTAN SOL klick! - Min favorit-bus!! Har skrivit ett helt inlägg om den för några dagar sedan som ni kan kika in här.

NYX HONEY DEW ME UP PRIMER klick! - Primern jag använder varje gång jag sminkar mig!! Denna applicerar jag i hela ansiktet och konsistensen när det torkar är lite "sticky" vilket gör så att foundationen håller sig på plats hela dagen. Den ger ett otroligt fint glow under foundationen också!

MAYBELLINE DREAM URBAN COVER FOUNDATION klick! - Denna har jag också tipsat om flera gånger tidigare men det är pga att det är min favoritfoundation. Den ger lagom täckning, ser naturlig ut på huden + ger lyster och återfuktar. Grym är den!! Jag har färgen 116 sesame nu under vintern.

BEAUTY BLENDER klick! - Denna använder jag för applicering av foundation och concealer. Tycker beauty blendern är grym på att få foundationen att se så naturlig och jämn ut.

NYX BROW GEL klick! - Håller brynen på plats hela dagen!!

LORÈAL SHAKE AND GLOW MIST klick! - Sista steget i min sminkrutin! Då skakar jag flaskan, sprayar några sprut i ansiktet för att fixera sminket och få ett fint glow.


Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Går absolut inte att leva utan en beauty blender! Varit sugen på att testa den primern ett tag, sett flera som tycker om den!


nouw.com/matildakz
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Jaa den är såå bra!!😍
nouw.com/rebeckarosengren
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Är så sugen på att testa primern! Får bli när min från Caia är slut <3
nouw.com/tiffanykarlsson
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Jaa gör det😍💓
nouw.com/rebeckarosengren
emelivet
emelivet,

Åh älskar Ida warg produkter 😍


nouw.com/emelivet
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag ÄLSKAR den där glow misten! Och en beauty blender är självklart ett måste i min sminkväska 😍

nouw.com/agnesmathilda
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
alexandrastrom
alexandrastrom,

Jag ÄLSKAR att använda beauty blender, fattar inte hur jag överlevt utan den tidigare 😂😍

nouw.com/alexandrastrom