POSITANO

Jag har olika drömdestinationer som jag vill besöka och i lördags uppfylldes en utav dom, för vi åkte nämligen en heldag till Positano<3

Vi bor just nu i Salerno, men med ungefär 1h och 20mins båtfärd så är man i Positano. Vi bokade våra biljetter via Direct Ferries och gav ungefär 300kr var tur och retur. Supersmidigt!! Plus att man kan sitta utomhus uppe på taket, så man får en magisk utsikt över Amalfikusten samtidigt. Var helt sjukt!! Tips att göra så, för hotellnätter i Positano är otroligt dyrt.

Vi anlände till Positano runt 11 tiden och då började vi med att strosa runt lite. Vi begav oss upp till en gata, som jag hade letat upp innan där man hade magisk utsikt över Positano. Där första bilden i inlägget togs! Kika upp typ Franco's Bar på kartan, den låg på den gatan så kommer ni upp dit!

Ett annat ställe ni måste besöka är Collina Bakery, där åt jag denna otroliga citronglassen!! Dom har massor av andra godsaker också.

Köpte dessa örhängena, även dom med citroner haha! Tyckte dom var så fina<3 Vart man än är i både Positano och Amalfi så ser man citroner, och vi fick lära oss att världens godaste citroner odlas här. Man kan äta dom som frukt för att dom inte är så beska.

Fanns så otroligt mycket fint porslin!! Hade velat köpa en hel uppsättning och blanda olika färger i en dukning. Tycker det är så fint<3

Avslutningsvis så är detta en dag som jag alltid kommer minnas, Positano var verkligen något helt magiskt och känns så kul att äntligen fått besökt denna vackra plats. Åk dit!!!

Gillar

Kommentarer

ebbawikstrand
ebbawikstrand,

Wow så härligt det ser ut!

nouw.com/ebbawikstrand