NEW IN : SMINK

Idag när jag hämtade posten så låg det ett paket från Caia där i som jag beställde i förra veckan, har varit så taggad på att få hem det!!

Jag har tre produkter från Caia sedan tidigare och är helt besatt av deras Signature eye palette, i princip den enda ögonskuggspaletten jag använder. Men jag har länge velat testa fler produkter från Caia och i förra veckan la jag upp en frågedekal på instastory och frågade vilka era favoritprodukter från Caia är. Jag fick så många och bra svar, tack<3 Många rekommenderade deras bronzers och highlighters, så jag klickade hem dom!

Ihh man ser hur krämiga dom är!! Jag swatchade lite snabbt på armen och wow, dom ser så fina ut. Imorgon ska jag sminka mig och då tänkte jag testa dom för första gången. Så håll utkik efter en recension!! Jag valde bronzern i färgen Antigua och highlightern i färgen Portofino.

Jag beställde även en borste (domed powder brush 03) till som jag främst tänkte använda till bronzern! För att sminket ska bli så bra som möjligt är det viktigt med bra borstar, så kände som ett säkert kort att köpa en som bland annat är gjort för deras bronzers! Har ni testat något från Caia? Har ni några favoriter? Delar några utav svaren jag fick på instagram ovanför<3

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,

Vill så gärna prova

nouw.com/oliviamalm
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Ja gör det!! Så värt✨🤍
nouw.com/rebeckarosengren
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Åhh älskar Caia's produkter! Deras primer är to die for <3

nouw.com/tiffanykarlsson
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Åhh måste testa!!💓
nouw.com/rebeckarosengren
alexandrastrom
alexandrastrom,

Jag har hört så mycket gott om CAIAs produkter: funderat själv på att prova då jag ändå funderat på att köpa lite nytt smink 😊

nouw.com/alexandrastrom
rebeckarosengren
rebeckarosengren,