EN SOMRIG HAUL

Inlägget innehåller reklam för Ginatricot.

Ny vecka och imorgon går vi in i Juni månad. Då är det officiellt sommar!! Jag tänkte därför visa upp lite somriga plagg för er i samarbete med Ginatricot. Dom har fått in så mycket fint<3 Ifall det är slutsålt på hemsidan så glöm inte att kika lagerstatus i butik, det kan man göra på hemsidan!

Glöm inte heller att använda koden summer25 när ni handlar för 25% rabatt! Sista dagen idag 31/5<3

KJOL - HÄR / VÄSKA - HÄR

Har märkt i efterhand att jag kör på vit - gult tema haha!! Men vi börjar med denna magiska kjolen med en drapering där framme, denna finns även med två olika mönster också. Matcha med en liten topp och sandaler så har man en fulländad sommaroufit.

Sen har vi den perfekta strandväskan, gjort i ett handduks liknande material. Väldigt stor och rymlig!! Man får plats med så mycket saker i.

TOPP - HÄR

Kan en topp bli mer somrig? Tror inte det!! Lägg märke till det otroligt fina blommönstret. Den har justerbara band, en knytning i ryggen och resår. Perfekt om man vill bära en finare topp på exempelvis midsommar, någons studentmottagning eller bara känna sig fin till vardags.

BYXOR - HÄR

Sist ut har vi dessa vita byxorna! Som jag vet har sålt som smör på hemsidan, så kika i butik! För mig som är 162cm så är dessa i perfekt längd. Dom har även resår baktill i midjan vilket jag älskar när byxor har, för ibland har byxor en tendens att vara för stora där bak. Men med resår sitter dom åt!

Gillar

Kommentarer