25% PÅ GINATRICOT

Inlägget innehåller adlinks & är i samarbete med Ginatricot

Jag har fått äran att ge er 25% på ett helt köp på Ginatricot, bara att använda koden rebecka25 i kassan!! Koden gäller i 24h och gäller på ALLT förutom rea, denim, collabs och externa varumärken. Detta är väldigt speciellt för Gina Tricot brukar aldrig ge ut rabattkoder, så passa på nu!! Jag publicerade precis en haul i samarbete med dom på instagram så tänkte att jag visar några favoriter här också, men annars kan ni kika in ginas hemsida HÄR.

Först ut har vi detta "mys-setet"!! Hur fint? Väldigt vintrigt och man får lite "skidresa" vibbar av det. Så mysigt att strosa runt i hemma, tänk typ att ta på sig detta på julaftons morgon!! Ihh så mysigt<3 Topp - klick! / Byxor - klick!

Sen har vi den fina väskan!! klick! Den är glittrig och väskor som glittrar är egentligen inte mitt första val. Men tyckte denna var såå fiin. Jag gillar bland annat att bära denna till en skinnjacka, för att tuffa till den annars väldigt "gulliga" väskan.

Flanellskjortan!! klick! Matcha den med ett par skinnbyxor och en skinnjacka över. oj!!! Jag gick upp en storlek i denna för att jag ville ha den oversized.

Sen har vi denna fina, svarta blusen klick!. En kandidat till julaftons-outfiten, helt klart!!

Gillar