Header

Inspiration, Tankar

Istället för att bara leva på äpplen och bananer till frukost så testade jag turkisk yoghurt med honung, vilket var sÅ gott. Honungens sötma kompletterar syrligheten i yoghurten och det blir en perfekt kombo. Toppat med lite banan eller lite nötter så blir det verkligen en lyxig frukost.

Till något helt annat så har det nu gått lite mer än tre veckor i gymnasiet. Och kanske är det lite för bra för att vara sant, men jag storm trivs. Både i min skola, linje och klass. Allt är toppen. Det är precis som jag tänkt mig. Bra lärare, trevlig atmosfär och elever som är flitiga, roliga men framförallt målmedvetna. För mig är det viktigt att gå i en skola som är strukturerad och som har välutbildade lärare och studiemotiverade elever, eftersom att jag själv (utan hybris) är flitig i skolan och vill läsa vidare efter gymnasiet. Det är också skön att ha hamnat i en klass där alla i klassen delar ett av mina intressen, ekonomi och juridik. Förut i högstadiet hade alla så olika mål och intressen, vilket såklart också vad härligt. Men nu kan jag prata om ekonomi och juridik relaterade ämnen utan att någon blir störd eller tycker att det är ointressant, för om de tycker det, vad gör de annars på ekonomi linjen?

Kort sagt är jag nöjd med allt och min gymnasie idyll är verklighet. ÄN. Det har ju trots allt bara gått tre veckor av tre år. Men man ska leva i nuet tycker jag. Om det är fler som börjat gymnasiet så får ni jättegärna skriva vad era tankar om det är.

Kram, Rebecka

Kram, Rebecka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments