Allmänt

Igår var jag i Båstad hela dagen. Var där klockan 10 då det bjöds på lite fika. Allt var väldigt hälsosamt så det bjöds på frukt, grönsaker man kunde dippa i olika såser, smoothies, ingefärashots och lite till. Sen hölls en föreläsning med Emma Igelström och Ilse Jacobsen. Dey var väldigt lärorikt och intressant att se baksidan till OS-guldet.

Sen åt vi lunch på restaurang sand som var så himla god. Sen gick vi runt och kollade lite tennis, lite shopping och strosade runt lite.

Passade på att köpa en glass också innan slutet av tennismatchen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Likes

Comments

Allmänt

Imorse när jag vaknade gick jag igenom lite bilder så började leka lite med de och såhär blev resultatet. Tyckte faktiskt de blev lite coola.

Likes

Comments

Har under sommarlovet börjat kolla om gossip girl. Är fortfarande på säsong 1 för har så svårt att ta mig tid till att fokusera på en sak. Sitter ofta med t ex mobilen och håller på med annat och märker inte att serien är på. Men men bra är den iallafall.

Likes

Comments

Allmänt

Perfekt mysväder idag. Mörkt och regnigt. Älskar sånna dagar då man bara håller sig inne och myser. Det räcker dock med en i månaden om ens det för nu känns det som att hela sommaren har bestått av gråa dagar... Aja idag kändes det behövligt med en innedag. Sitter med en stor kopp te som verkligen är stor, tror den rymmer 0,6 litet eller något och dricker hela på typ 10 minuter. Ska nog sätta på en film också och mysa till det ordentligt.

Likes

Comments

Allmänt

Det är nog en vecka sen jag la upp något här men har bara jobbat. Men nu är det över så då kommer inlägg börja rulla upp här med jämna mellanrum. Glömmer dock fortfarande att ta bilder så bjuder på några gamla.

Nu när jag jobbat har jag gått och lagt mig tidigt och vaknat tidigt. Så nu blir jag trött redan vid 11 och idag vaknade jag redan halv 8. Så ska alldeles strax gå ner och göra lite frukost. Känns dock som vi inte har något gott hemma. Kanske ställer mig och gör scones. Kram så länge

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte berätta vad jag gjort men inser att jag bara jobbat, ätit och gick en liten promenad imorse. Haha men men. I foliepaketet gömde sig en gino som vi hade lagt på grillen. Det blev så gott och alldeles lagom som efterrätt men stack ändå till hemmakväll för att det var helg.

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte göra ett inlägg med bilder som jag gillat på instagram men insåg det var mest på Elsa Hosk så sparar de andra till senare. Tycker hon har riktigt cool stil.

Likes

Comments

Instagram@rebbepersson