Precis kommit hem ifrån en underbar dag i Göteborg och på Liseberg tillsammans med min fina familj, har skattat så  jag har ont i magen och skrikit så jag inte har någon röst kvar, men kan säga att det lätt var värt det- jag som älskar karuseller. Även om man ibland fastna lite i den så är det värt allting. För om man tänker efter så är det väldigt få som skadar sig i karuseller.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ska snart vila en stund till innan jobb i natt, men men innan dess måste jag bara skriva lite.

Johanna smsade igår och efter många meddelande fram och tillbaka kom vi överrens om att vi skulle ut och äta på Bagels ikväll och prata om allting som har varit, eftersom vi inte pratat på många veckor av olika anledningar som jag inte skriva här, för det finns faktiskt ingen annan mer än vi som har med det att göra. Men kan säga så mycket att vi gick från bästa vänner som alltid pratade till ovänner som inte pratade alls med varandra och mitt i allt detta så är det så att vi båda två är lika envisa och absoult inte skulle höra av sig till den andra, det var därför jag blev lite chockad men ändå glad när hon smsade. Jag trodde nog inte det skulle hända. Hur som helst träffades vi och åt och drack lite kaffe och pratade ut om allting och båda två fick säga sitt i allting. efter mycket snack och åsikter så kom vi fram till att vi skulle lägga allting bakom oss och börja om på nytt igen och att det skulle vara en sak som vi båda kämpade för, för någonstanns tror jag nog att både hon och jag inser att vi måste kämpa för det verkligen ska fungera och vi sak läcka allting som varit. å andra sidan vet jag hur starka vi egentligen är tillsammans så jag tror verkligen detta kommer bli hur bra som helst, åtminstonde hoppas jag på att det blir det. För jag saknar att ha min bästa vän nära som bara kommer när man ringer eller som man bara kan gå bort till och dricka lite kaffe när man har vägarna förbi.

Likes

Comments

Pappa hade beställt tid för beskikning av min bil, och eftersom jag aldrig varit med på en besikning så tyckte jag faktiskt själv att det var dags att vara med, men vem i hela friden beställer en tid 07.40 mitt i veckan, att behöva gå upp och köra iväg vid den tiden är inte mänskligt enligt mig. men å andra sidan var det kanske lite bra för då kom jag hem och kunde lägga mig och sola sedan. Fast å andra sidan kändes det lite jobbigt att stiga upp och sen få reda på att den inte går igenom och måste ombeskikas, åå vad jag hatar detta just nu, men, men som tur är så fixar pappa detta igen. är glad att jag har honom så jag slipper lämna in bilen till verkstad hela tiden som det är något som inte stämmer.

 

Likes

Comments

Jobbat färdigt för ikväll, för en gång skull var jag inne extra på kvällen, det händer ju inte varje dag, men ibland är det trevligt att känna att man jobbat färdigt när andra ska ta över. Fast det brukar vara jag som tar över ifrån kvällen. Ska iallafall bara packa ihop lite saker, för i natt sover jag inte hemma. Jag har nämligen träffat en kille som är den snällaste och mest omtänksamma som man kan tänka sig, nästan lite väl på det hållet, det är ju inte dirket de killarna jag brukar falla för men någongång ska ju vara den första och vi får se hur det blir, ska iallafalll köra bort till honom nu och stanna till i morgonbitti så får vi se sedan hur dant det blir, kanske satsar jag för visst finns det något eller så gör jag inte det, vi får helt enkelt se. Kan ju bli riktigt bra om man säger så =)

Likes

Comments

Midsommar helgen är här och medan alla andra super ner sig och tycker synd om sig själva i morgon går jag till jobbet i natt och kommer må som en prinsessa i morgon när jag vaknar, den känslan är faktiskt underbar =) Men självklart blir det god mat och grill och jordgubbar med grädde och socker.

Så trevlig midsommar på er alla.

Likes

Comments

Fick nyss det bästa meddelandet ifrån tjejen jag ska skriva C - uppsatsen med i höst att vår komplettering till projektplanen är nu mera godkänd, det var det bästa jag någonsin hört, så jädra skönt och där med kan jag lägga termin 4 på sjuksköterskeprogrammet bakom mig och fokusera på en sommar utav massa krav och ladda inför Termin 5.

Är riktigt Stolt över mig själv =)

Likes

Comments

Ska snart gå och lägga mig klockan  är ändå fyra på morgonen, igår kom några Karin och Jessika hem till mig för att grilla och drick lite vin tillsammans, känns som det kan behövas ibland, annars träffas man bara på jobbet och det blir lite roligare om man kan umgås privat med, och det var precis det vi gjorde och det pratade verkligen om allt och ingenting innan det blev allsång till Tomas Ledin show som gick på tv, åå vad jag älskar den mannen, snyggare och bättre sångare får man leta efter. när det väl var slut fick vi en lustig ide om att vi skulle åka in till stan, sagt och gjort taxi in till stan och var där en stund tog lite gott att dricka och sen åkte vi hem, vrål hungriga. Hemma igen sate vi igång och gjorde varma mackor, helt underbart gott, smakade nästa som pizza och det var precis det vi ville att det skulle göra. Varma mackor och varm oboy kunde det bli bättre. Klockan gick snabbt och nu har de precis gått och jag sitter här, ska snart lägga mig och sen städa upp lite, fast det går snabbt.

 

Likes

Comments

GRATTIS LILLEBROR

Idag blev det studentfiranade för min kära lillebror som snickare, kan man vara något annat än en stolt syster till det. Han kommer bli en helt underbar snickare för händig det har han alltid varit, så där blir det inga problem, nu ska ha bara få ett jobb med, men om har jag för mig rätt så ska det väl inte vara så stora problem att få jobb inom det yrket men man vet ju aldrig. kan vara önska honom all lycka till med framgång =) 

Likes

Comments

En grillning innan man jobbar är ju aldrig fel, jag som trodde att jag och en kompis visste hur man skulle använda sig utav en engångs grill men tydligen inte, för när vi satt där tyckte vi aldrig att köttet blev färdig hur mycket vi än vände på det, så efter mycket om och med så började jag leta upp instruktionerna för hur man skulle använda grillen, och ja, jag säger det, inte var det många rätt som vi hade gjort felade redan på första punkten när det gällde att sätta grillen på ett underlag som inte kunde börja grill, jo men bra vi hade satt den på gräset och lite panik fick man allt, snabbt tog   vi engångs grillen med hjälp av ett par strumpor som vi hade tagit av oss och såg till våran sida att det stod en ko staty bredvid oss så vi satt den där, och blev hur snyggt som helst, inte konstigt att det var några killar som tittade och undrade säkert vad vi höll på med, för tjejer ska nog inte grilla själva, men vi gjorde ett gott försök och det är det som räknas. Fortsatte läsa de där jädra instruktionerna för hur man skulle göra och så stod det att man skulle röra runt i grillen lite då och då, det var då som vi förstod att det var nog det pinne vi slängde vi skulle användt oss av, som tur var hittade vi pinnen vi kastat och visp så kom grillen igång och köttet blev färdigt på noll tid. Ja det kanske inte var det smartaste den kvällen men sjukt roligt hade vi och det var ju det som vi skulle ha, men å andra sidan kommer det ju inte vara sista gången som vi grillar på engång grillar, någon gång måste man ju faktiskt lära sig =)Likes

Comments

Första studentfirandet för i år gick till min kära Kusinvitamin, som har kämpat i tre år med allt som h heter skola och alla dessa underbara gymnasiefester som man hade. men nu är det slut även för honom och det enda jag har att säga är ett jätte Grattis

GRATTIS =)
Likes

Comments