Äntligen semester! Och då kommer bloggandet såklart tillbaka. Nu väntar vi på vårt flyg som tar oss till värmen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En bildbomb från dagens äventyr. Idag har vi mest bara gått runt och turistat. Gick över charles bridge och tog en sväng till katedralen. Vandrat runt i stan och självklart testat den klassiska "snurrbullen" med glass i.

Nu är jag så trött så ögonen går i kors, har varit uppe sen 4 imorse så nu är det nog dags att sova, gnight!

Likes

Comments

Sitter på arlanda och väntar på flyget som tar oss vidare till Prag i några dagar. Ska bli så otroligt skönt med lite semester. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan vi ska boarda!

Likes

Comments

Älskar helgfrukost! Lägger alltid ner lite extra tid på att göra en god frukost man kan äta länge och njuta av. Bästa sättet att starta en dag på. Söndagar för mig är en dag att bara vara och ta det lugnt, städa lite hemma osv. Ska även köra ett träningspass idag. Gjorde mitt första styrkepass i onsdags på jag vet inte hur länge. Det resulterade såklart i en extrem träningsvärk. Kunde inte gå riktigt på 2 dagar. Men känner mig verkligen motiverad till att köra igång på riktigt nu. Ska ändra min kost och lägga till iaf 3 pass i veckan. Är så taggad!

Likes

Comments

Igår slog vi upp dörrarna för ett nytt kapitel i vårt liv, nämligen ett lägenhetsköp.
Hur det känns?
Overkligt och hur jäkla underbart som helst!

Likes

Comments

Möttes av det här när jag kom hem från jobbet i fredags och en lägenhet fylld med tända ljus. Skulle lagt upp det här för en vecka sen men ibland blir det inte som man har tänkt! Bättre sent än aldrig ;-)

Likes

Comments

En favorit för mig just nu. Tokgillar färgen!

Likes

Comments

  
Klarblå himmel och en värmande sol. Kan ju inte göra annat än att längta efter våren. 

Likes

Comments

   

  

Två härliga bilder från en eftermiddag i östersund


Ibland så får jag ett ryck att skriva här som nu. 149 dagar senare. Har egentligen ingenting speciellt att dela med mig utav. Fick bara ett sug efter att blogga. 

Första jobbveckan är snart avklarad efter två veckors semester. Fick en lugn start med en röd dag mitt i veckan. Men nu ska det bli skönt med helg, ser fram emot en kväll hemma med god mat och mys i soffan. Och sen med lite tur, en runda på stan imorgon. 

Likes

Comments

   
   
Tre bilder sen i fredags från arlanda då vi åkte till köpenhamn. Besökte Niclas bror över helgen. Gick tyvärr inte att lägga upp bilderna då via appen så det kommer några fler bilder i ett senare inlägg. 

Likes

Comments