Nybakade drömmar

Ikväll är jag och Vidar själva hemma, P är iväg och hjälper sin lillasyster Matilda och hennes sambo Patrik med att sätta in några nya fönster.

Eftersom det troligtvis blir ganska sent innan dom är färdiga stanna jag och Vidar hemma. Han brukar somna mellan sju och halv 8 så kändes smidigare att vara hemma. Vi får ju ändå träffa lill-kusinen Frans och faster Matilda imorgon, då dom kommer hut medans dom ska lämna bilen på servis.

Medans Vidar sov på eftermiddagen, bakade jag lite drömmar till hans födelsedag. Dom blev sådär, hade inte tillräckligt med hjorthornssalt men hade reda blandat i ordning smör, socker och olja när jag upptäckte det. Men dom smakar helt okay iallafall även om dom inte blev så fina.


Jag lagade pannbiff och potatismos till mig och Vidar nu till kvällsmaten. Verkar vara en riktig hit då han ätit upp nästan allt. När vi ätit klart blev det en dusch för Vidar då han hade potatismos i typ hela håret.

Är superskönt nu när han äter det mesta själv, iallafall när vi är hemma. Men det blir ju så sjukt kladdigt och han också för den delen. Vi har en jättebra haklapp från Ikea som det är ärmar på men den ligger tyvärr i tvätten idag. Ska nog ta och köpa en till nästa gång vi är på Ikea.

Nu blir det bara mys i soffan och lek i det nya köket. Vidar älskande det när jag visade honom det när han vaknade förut. Men han har varit ganska trött idag, tror det är för hans 8e tand bröt igenom idag. Så han har sovit 3 gånger idag istället för 2 som han brukar. Men hoppas nu när denna är igenom att han kanske börjar sova hela nätter igen.

Inatt sov han faktiskt hela natten till klockan 5 men sen hade han inte lust att ligga kvar i sängen när P’s alarm ringde vid halv 6. Hoppas han fort sätter sova så, har inget i mot att gå upp vid 5-6 när man fått sova utan uppvak på natten.


Gillar

Kommentarer