Jag älskar dig

Så var det söndag vill redan, den här helgen har verkligen bara försvunnit. Igår började P och hans pappa lägga golvet inne i badrummet och et är nu bara en tredje del kvar innan det är dax för att foga. Sen är det vatten och el som ska fixas det sista med och sen kan vi äntligen göra klart. Känns som om vi faktiskt kommer få badrummet klart innan lillebror kommer. Efter Vidars sovstund åkte vi upp till Svärisarna och tog ett premiär dopp i deras pool, Vidar var helt galen och badade tills han började skaka. Han hade nog velat bada ännu längre men vi fika muta honom med lite jordgubbar till fika så han ville komma upp.
På kvällen var vi över till granarna och grillade, supermysig och var massa barn där så det var high life för Vidar. Vid 9 (två timmar efter han brukar gå och lägga sig) gick vi hem då Vidar var supertrött och jag också. Har så mycket sammandragningar/förvärkar när jag står upp och går eller lyfter så behöver verkligen den där stunden på kvällen och bara ligga ner och vila i soffan. Vidar somnade väl på 30 sekunder efter vi lagt honom i sin säng.

Vid 5-6 tiden vaknade vi imorse, dock inte av Vidar utan av en granne som har haft fest hela natten, och då vid 5 tiden tyckte det var en bra tid att börja klippa gräset med sin åkgräsklippare. Vi kunde iallafall ligga kvar i sängen till 7 tiden då Vidar vaknade. Då blev det frukost, inte lyx frukost då vi inte hade så mycket hemma. Men vi tog oss en promenad till Ica efter vi ätit och nu är kylen fylld igen. Eftermiddagen har vi spenderat nere i Mariestad på dop, det var min bästa barndomsvän Annas dotter Maja som döptes. Superfint dop i bergs kyrka och sen mat och fika efteråt. En riktigt mys dag har det varit, Vidar hade så kul också då det var massa barn med på dopet. När vi åkte hemåt somnade Vidar i bilen, viker resulterade i en seg läggning. Han var trött vid 7 som vanligt eftersom det blev några timmar färre sömn i natt för honom. Men tror inte han somnade förens vid halv 9 ikväll, fick gå in så många gånger ikväll för att han kastat ut kudde och snutte från sängen. Men ändå så gjorde dagens läggning min helg, för när jag gick ut ena gången sa jag som jag gör varje kväll när jag lägger. Säger jag älskar dig och godnatt, och idag fick jag ett jag älskar dig tillbaka. Så härligt att höra det från mitt lilla hjärta, han är så duktigt och kommer så mycket nya ord hela tiden. Nu ligger jag och P i soffan och kollar på film, han börjar sent imorgon för jag ska på ultraljud imorgon vid 8 och vi har ingen barnvakt. Men sen ska även han till tandläkaren vid halv 11 så han börja efter lunch imorgon istället.

Gillar

Kommentarer