1 April

Redan måndag igen och redan ny månad. Nu kan man väl säga att våren verkligen är här, med sommartid och aprilväder. Imorse när jag åkt och lämnade Vidar på dagis och skulle åka till jobbet så var det -7 grader, och sen när jag kom hem vid lunch tid så var det 9 grader i skuggan. Så himla skillnad bara på några timmar, men så skönt väder var det iallafall.

Idag jobbade jag mellan 7.30-11.30 och vilken skillnad det gjorde för fogarna. Har fortfarande ont hela tiden men smärtan är inte alls som förra veckan när jag jobbade eftermiddag. Var ingen skillnad att jobba bara halva passet på eftermiddagen mot vad det är att jobba ett helt pass. Hade så ont och sov så dåligt förra veckan, hoppas att jag kommer få sova lite bättre i natt, och slippa dom där 10-15 uppvaken för att byta sida på grund av smärta.

När jag kom hem efter jobbet så åt jag lite rester från gårdagens risotto som vi åt till middag. Sen la jag mig faktiskt och vilade en stund innan det var dags att hämta Vidar från dagis. När vi kom hem så passade vi på att njuta av vädret med lite ute lek. Vi har ju tyvärr en stor hög med brädor och skit som är utrivet från det som ska bli badrummet så man få ha extra koll på Vidar då han väldigt sugen på att klättra i skräphögen. Men vi rensade lite i pallkragarna, plockade kottar som vi kastade till katterna som jagade dom och åkte lite bobbycar.

Sen tog vi oss en välförtjänt paus i solen i varsin stol med lite frukt. Vi stannade ute ända tills P kom hem från jobbet vid 4, då var det dax att börja fixa med kvällsmaten blev pasta carbonara en av P och Vidars favoriter. Efter maten har vi bara myst och lekt, byggt lite lego och sjungit och dansat.

Gillar

Kommentarer