Header

Spenderade min midsommar i Halmstad med Moa. Med minigolf, middagar och träff med några på kvällen på midsommarafton. Jag har en lista som jag ska bocka av i sommar för att jag ska göra så mycket som möjligt. I den inkluderar bada i havet, natt bada och bada naken. Så på natten på midsommarafton fick vi för oss att vi skulle göra alla de tre sakerna på en gång. Så himla roligt att göra så spontana saker. Men det återstå fortfarande många saker. Vill ni att jag ska skriva några inlägg om min lista så att ni också kan få tips på vad ni kan göra i sommar? så kan jag göra några inlägg om det.
Hoppas att ni hade en lika bra midsommar som mig! puss

Likes

Comments

Jag har äntligen fått vara i Ullared igen. Älskar när det är billigt. Denna gången kom jag även hem med massa roliga saker. Så om ni vill se vad jag köpte i Ullared är det bara att kolla på min video. 

Glöm inte att följa min Youtube kanal för mer uppdatering i sommar.

Puss!

Likes

Comments

Detta är en video gjort av min storebror Robin. Han är så otroligt duktig på att redigera videos. Skulle inte tacka nej till att ha han som min personliga redigerare. Men nu ska detta inte handla om mig. Utan om denna videon. Han har översatt Faderns kärleksbrev till Svenska. Vet inte om det fanns innan men egentligen spelar det väl ingen roll. Men för er som inte vet vem Gud är och vill få reda på mer. Tycker jag att ni ska kolla på denna videon. Även för er som inte är så duktig på Engelska som mig.

6 minuter av era liv är en liten stund eller hur? Så kolla in denna videon.

Puss

Likes

Comments

Sommaren är här och då tycker jag att det är dags att börja blogga igen.

Det är ju mitt sista sommarlov i hela mitt liv. För efter sommaren så börjar jag 3an. Vill minas detta sommarlovet lite extra. Därför tänkte jag att det bästa sättet att minnas är att skriva ner den. Så det ni kommer får se här är nog mest vad jag gör och sen kommer det säkert komma upp andra saker med. Sen har jag ju även en YouTube kanal som jag också ska försöka få igång nu i sommar. Så kolla in där med vet jag. Tänkte även säga att om jag inte gör något en dag så kommer jag troligtvis inte att skiva om den dagen på bloggen.

Idag stå det jobb dag på schemat. Börjar kl 3 och slutar ungefär någon gång efter 9. Nu så förmiddagen har jag bara planerat en massa med körkortet, sommaren, bloggen och Youtube. Sen har jag även varit i skolan och lämnat Newbody till 2 lärare.

Nu får jag ta och fixa mig så hörs vi när jag har något roligt för mig.


Likes

Comments

​Här har ni mina älsklingar. Det var dessa jag hämtade ut innan. Tycker om de sjukt mycket. De är i från DinSko.

Likes

Comments

​Hämtade packet innan. Visar vad det var i senare. Nu ska jag dra på marknad.

Likes

Comments

Tände detta ljuset för första gången i söndags. 

Ni bara varför berättar hon detta för. Jo så här är det jag fick detta ljuset i födelsedags förra året. Måste bara säga att jag fyller 18 om mindre än en månad. Så det har ju tagit ett långt tag. 

Men som sagt så tändes det i söndag och den är så sjukt mysig och luktar sjukt gott. Tips!

Tack du som köpte det och sorry för att jag inte använt det tidigare haha.

Likes

Comments

Älskade snö!
Känns som jag är den ända som älskar snön 😄😍

Likes

Comments