Hej hej igen. Jag har raderat mina tidigare inlägg(för tionde gången) för att städa lite här då många av inläggen har varit negativa och bara tråkiga helt enkelt!

Sitter och väntar på min far i hotell lobbyn och tänkte skriva ett inlägg eftersom jag ändå är själv och vill känna mig produktiv. Kan återberätta från igår tills nu då detta kan bli en liten resedagbok!

Gårdagen bestod av packning,städning och när jag väl var färdig med allt tråkigt så gick jag upp och mötte en vän som jag inte hade träffat på ett tag. Grät en skvätt och fick i samma stund ett argt samtal av pappa att taxin hade kommit men inte jag. Trallade då hem och åkte till Arlanda.

När vi väl var där så var planet försenat, vilket var rätt soft eftersom vi annars hade missat det pga mig då. Vi åt och läste våra ny inköpta böcker, som är lite av en överdrift då jag hittills bara läst 20 sidor men eftersom den är på engelska så blir det en klapp på axeln iallafall Hahah.
Vi landade runt tolv och tog vårt pick och pack och rörde oss till hotellet sen gick vi och la oss.

Imorse vaknade jag, åt frukost och fixade mig. Sen hoppade jag(själv?!?) in i en taxi som tog mig till shoppinggatorna i Madrid, vilket var en ren besvikelse. En grej jag dock fick med mig hem/på mig var en ny tatuering! Har en på foten och en på armen sen innan men kände att det behövdes en till i kollektionen. Är så himla glad och nöjd för jag hade legat sömnlöst i ca 3 månader och tänkt ut den. Åh den är så så fin.
Var också tvungen att köpa en tråkig kräm och en tvål till men det var nog bäst så haha.

Strosade runt och helt plötsligt hör jag någon prata svenska, så jag vänder mig om och fick legit en crush för han var så jävla snygg. Hittade på en ursäkt till att börja prata med honom vilket var att fråga var el corte inglés låg, det var ju en dum idé för när han hade följt mig dit så kunde jag inte fortsätta hänga med honom. Han var skit trevlig och skön, så jävligt synd att han bor i Skellefteå.

Efter det fortsatte jag gå runt och fick med mig ett par klackar, en basic T-shirt och en jeans korsett. Vet inte riktigt vad jag tycker om det på just mig men annars är det jävligt ballt. Vill köpa en svart också, men det får bli i Paris eftersom vi ändå åker dit ikväll.

Vi hörs senare hörni! Xxx


P.S fick en utskällning av gubben som satt med skyltarna eftersom jag tog bild och inte gav några pengar(snålt ja) men lever ju än så det gick bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments