6 april

Godmorgon!
Måndag igen, jag har några punkter att checka av idag när det gäller plugget. Först och främst en GIS labb som är uppdelad i 6 uppgifter och sedan har jag tänkt försätta jobba med ämnesdidaktiken. Skulle va så skönt att börja checka av lite grejer. Så jag får se hur långt jag kommer idag helt enkelt. Ska försöka hinna med att rida Zoe också. Den damen behöver få lite motion efter en lugn vecka. Endast tre pass blev det under förra veckan varav två var longering. Så tanken är att rida igenom henne lite och låta henne jobba.
I övrigt har det inte hänt så mycket, det rullar på. Släppte ihop de båda tackorna med lamm igår och dom verkade nöjda med det, var ett lugnt ihopsläpp. Däremot vill den ena tackan ut hela tiden... hon vill ut och beta gräs, bara det att det inte inte finns så mycket gräs att det skulle gå att ha dom ute hela tiden. Då tycker inte jag det är någon mening med att släppa ut dom om gräset kommer va uppätet på ett par timmar liksom.
De två bilderna här uppe är i från långpromenaden jag och Josef gick med Ronhan i förrgår. Var riktigt fint väder att va ute och gå i, lite kallt men det sägs ju att det ska bli varmare idag.
Hoppas ni får en bra dag!
Kram R

Gillar

Kommentarer