Mitt namn är Rebecka, eller ja mitt fullständiga namn är: Rebecka Jeanette Aina Jarlemark och Jag är 15 år och bor i Stockholm.

Jag har aldrig haft en blogg förut, så jag vet inte riktigt hur detta går till haha. Jag lär mig säkert eller kommer på hur man gör förr eller senare.
Det är väldigt många nu för tiden som testar på det här med att blogga eller det här med att göra videor till Youtube. Men att stå framför en kamera och prata utan manus och göra Vloggar osv, det är inte riktigt min grej. Så jag tänkte varför inte testa blogga? Så nu är det min tur att ge mig ut i bloggvärlden. Sen om det kommer gå bra eller inte haha det får vi vänta och se:). Jag menar kom igen hur jobbigt och svårt kan det vara egentligen? haha. Eftersom att jag aldrig har bloggat förut så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... så varför inte berätta lite om mig själv?

Vem är jag? Det är en väldigt bra fråga, jag är en tjej som är väldigt glad, väldigt framåt, snäll, omtänksam och jag har väldigt bra humor. Jag börjar skratta väldigt lätt iallafall. På min fritid brukar jag för det mesta vara med mina kompisar. Jag brukar sjunga och spela gitarr på kvällarna när jag har tid, musik är en väldigt stor del av mitt liv, jag lyssnar på musik 24/7. Faktum är att just nu när jag skriver den här texten sitter jag o lyssnar på musik. Min musiksmak är extremt blandad. Jag gillar allt från Justin Bieber till Svensk rapp till väldigt gamla klassiker. Jag älskar djur speciellt hundar och jag har 4 stycken själv. När folk för första gången träffar mig brukar dem oftast märka att jag är väldigt glad och framåt, jag är verkligen inte stel vilket folk brukar tycka om, men jag menar vem tycker inte om ostela personer? Man kan säga att jag är den där kompisen som den andra kompisen tar med när dem ska träffa nya för att det inte ska bli stelt. Men ibland kan jag vara för glad och framåt mot nya personer och då kan vissa uppfatta mina signaler lite fel.

Jag är blondin vilket jag ganska ofta får höra att jag är haha, mina kompisar brukar kalla mig blondie och helt ärligt så fattar jag faktiskt varför. Jag är inte korkad, verkligen inte! Men, jag har en tendens att slänga ur mig dumma frågor eller dumma kommentarer. En gång på SOn (eller aa inte bara en gång, det har hänt flera gånger) så sa våran lärare till oss "vet ni att Storbritannien ska gå ut ur EU?" och smart som jag är slänger jag ur mig "vänta vänta, så då ligger inte Storbritannien i Europa längre??" och alla andra börjar skratta och jag fattar först inte vad som var det roliga haha. Ungefär sådana kommentarer brukar jag vara duktig på att slänga ur mig och det är därför jag brukar kallas blondie. Jag menar absolut inte att alla som är blonda tänker eller gör såhär! absolut inte, jag hade varit på exakt samma sätt oavsett vilken hårfärg jag skulle haft, och som jag sa innan, jag är inte korkad någonstans, jag är faktisk väldigt smart!
Där fick ni lite information om mig, hoppas vi ses snart igen!

puss och kram
<3<3

Likes

Comments

Nouw Magazine