Igår var jag till Genevives och skrinnade på isen och det var så härligt😍 vi tog också en massa bilder och så blev vi dragna i pulka av Genevives lillebror. Ett perfekt början på ett veckoslut.

Sen var jag med Matilda, Joanna och Genevive. Vi åt pizza och livestreamade😂 idag är det jättefint väder så jag skulle vilja och skida😊 och så blir det ungdomssamling ikväll😆👌

Likes

Comments

isen var inte så tjock men den var stenhård, det var lite blåsigt men också soligt och det var halt men ändå lätt att gå på isen. Heelt perfekt alltså. Igår var jag och Alicia och skrinnade på åkern mittemot deras hus och vi hade tänkt åka till hamnen för att skrinna idag också, men det blev så att jag for med familjen istället. Jag älskar verkligen sådana vinterutflykter. Nu ska jag till stan och äta vid subway med Anja och Genevive. Vi hörs

Likes

Comments

Kort dag, studiebesök och nu helg😍 helt bra dag alltså😉 jag har nollställt min telefon och jag blev helt överlycklig när jag upptäckte att mina memories på snapchat är kvar. jag ska nog lägga upp lite favoritbilder hit någon gång. Ha en bra dag och helg alla.

Likes

Comments

nu har jag kommit hem från några jätteroliga dagar ute på vift. först var jag till vasa med hela familjen. vi sov på hotell, tittade på göta kanal och shoppade. Eftersom vi bodde ganska trångt så hamnade man att umgås hela familjen och det var faktiskt riktigt roligt. sen på hemvägen släppte mamma och pappa av mig vid mina kusiner i Edsevö. Jag skulle sova över där och sedan hänga med dem till Sursik och lite i PG. Vi var en vända till stan och sedan låg vi och kollade lite på SKAM.

På morgonen åkte jag med till skolan och fick vara med Ylva, Mina och Agnes i skolan. jag trivdes så bra i Sursik så jag vill flytta dit. sen åkte jag till Esse efter skolan och då fick jag praolappen ifylld. Vi åt något och åkte till Pallenas innan pappa kom och hämtade mig. Så roligt har det varit. och tack ni som känner på er att jag kanske har bott hos er och varit till besvär. Flera dagar i Sursik skulle vara helt okej.😂😍👌

Likes

Comments

okej nu är jag hemma igen från kyrkan så jag ska fortsätta med att berätta lite om lägret. jag ursäktar att det blev såhär konstigt med två delar, för jag kunde bara ha sparat inlägget, men jag är lite lat.

Okej,själva nyårsfirandet var det som jag trodde skulle bli värst med hela lägret. jag tänkte bara på allt det andra roliga som vi kunde ha gjort istället. men det blev trots allt bra. först åt vi en festmåltid. kött, klyftpotatis, sås, grönsaker och sallad. och sen någon chokladmoussé till efterrätt.

sedan gick vi till kyrkan och var med på högmässan där.

efter det hade ett kristet poprock band som heter Serafiel konsert. de var nog bra men ljudvolymen var alldeles för hög.

Efter deras konsert närmade det sig tolvslaget och en Jimmy som höll bibelstudierna där höll en lång bön på övergången mellan 2016 och 2017. sen kastade någon ner fullt av godis över oss.

Sen gick vi ut och alla tände tomtebloss samtidigt.

sen sjöng vi flera lovsånger och sedan hade de nattbio. filmen Narnia hade de på och vi satt med våra täcken runt oss och tittade lite. men sen blev vi så trötta att vi gick till rummet för att sova. som tur var somnade vi inte och istället var vi med i en lek som nästan alla på lägret var med i. det var två eller tre personer som hade gröna ljusstavar och sprang omkring i hela den mörka skolan och tog fast de andra. fastän ledarna sa åt oss så slutade vi inte och det var verkligen jätteroligt.

Det var mitt början på 2017.

En rolig sak till var när jag och Anja fick vara med som förebedjare. en bra erfarenhet att ha😊

ingen sa att vi inte fick så när vi hade fritid så for vi och shoppade så det var ännu en rolig sak med lägret.😆

gott nytt år från mig.🎉

Likes

Comments

haha oj vad mycket jag har som jag skulke vilja skriva om nu. lägret jag var på var sååå roligt. jag skulle kunna sitta och skriva om det resten av kvällen utan att bli klar, men jag skriver bara om det roligaste nu.

Det var ju ett läger som var ordnat från någon församling och därför sjöng vi en massa lovsånger. sångerna var så fina och till sångerna med lite tempo sa lovsångsteamet åt publiken att komma fram till scenen och sjunga med. i början kändes det lite obekvämt att stå och hoppa framför scenen men när man kom över det var det otroligt roligt. De var dessutom sjukt bra på att sjunga och spela.

curling. vi var åtta personer som var och curlade och alla var från Larsmo. när man hade fått in tekniken så blev det bara roligare och när jag,Alicia, Anja och Jonatan spelade mot fyra pojkar så blev vi lika. det är vi ganska stolta över.

Jag måste skriva mer om lägret men jag ska till kyrkan och sjunga nu så jag hinner inte. på återseende.

Likes

Comments

det är helt sjukt hur fort tiden har gått den här månaden och nu är det snart jul.❤ idag blir det troligtvis en hel del städning men också lite roligare saker som bakning och så måste jag hinna gå ut och njuta av toppenvädret. ni ska ha en superrolig julhelg och stressa inte. god jul.

julklappsutdelning i onsdags och pusselbyggande igår.

Likes

Comments