My weekly plans - week 51

VECKANS PLANER

MÅNDAG:
Är påväg till skolan nu för en lång dag med föreläsning. Sen blir det raka vägen hem för att slå in de allra sista julklapparna innan det är dags för SAS julkonsert. Resten av kvällen blir det lite läsning och någon mysig julfilm.

TISDAG:
Imorgon blir det också en lång dag i skolan och kvällen blir väldigt lugn då jag bara ska njuta över att jag äntligen har fått lite jullov.

ONSDAG:
Upp tidigt för att få lite gjort hemma innan jag ska in till stan med min gammelmormor och mysa lite. Efter det ska jag åka raka vägen till min frisör för att äntligen få fräscha upp mitt hår, lagom till jul och allt.

TORSDAG:
Det enda jag vet om torsdag är att jag ska åka till Ruda för att överraska eleverna genom att dyka upp på deras julavslutning, ska bli så mysigt.

FREDAG:
Lite städning står på schemat innan Victor kommer hem från jobbet och då ska vi åka till min mamma en sväng. På kvällen ska vi umgås med Oscar och Linn.

LÖRDAG:
Storstädning av lägenheten och vi ska även klippa Vectors päls och duscha honom så att även han blir lite julfin. Sen kommer min bror och ska sova hos oss så det blir uppesittarkväll och massa mys.

SÖNDAG:
Julafton!!! Och dagen är fullspäckad med firande på tre olika ställen <3

Gillar

Kommentarer