Min student

FOTO, VARDAG

​STUDENTEN 2016

I fredags var det alltså äntligen vår tur att få springa ut och ta studenten. 
Dagen började med klassfotografering och frukost med våra mentorer innan det var avslutning i aulan. Efter det var det dags för lunch i matsalen och till sist hade vi lite mentorstid med betygsutdelning. Alla i klassen fick även varsin medalj med några fina rader om sig själv på och sen sjöng våra mentorer en låt för oss som de gjort själva.. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna under den låten så jag grät som ett litet barn. Så sorgligt att våran tid på ES är slut nu.

Sen var det iallafall dags för oss att lämna skolans byggnad för att stå ute och sjunga studentsången framför familj och vänner innan vi äntligen fick springa ut. Mötte min familj och fina vänner innan vi tågade iväg ner till hamnen där vårt flak väntade. 

Efter att vi åkt flak så blev jag hämtad av pappa och åkte då hemåt innan mina gäster dök upp för min mottagning. Åt massa god mat och fick mängder med presenter som jag kommer visa i ett annat inlägg.

Vid nio dök de första klasskompisarna upp då det vankades klassfest hemma hos mig. Det var så kul att ha klassen samlad en sista gång. Jag hade däremot blivit hes några dagar tidigare och under den här dagen hade jag nästan ingen röst alls och hade mest bara ont hela tiden, så jag hade svårt att hänga med i de andras tempo. Men jag kämpade på och följde faktiskt med ut en sväng trots att hela kroppen sa ifrån.

Min student var iallafall helt fantastisk och jag hade jättekul! Önskar dock att jag hade haft min röst och att min klänning inte hade gått sönder under dagen haha. Men tack till alla er som var där och gjorde min dag perfekt! ❤

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Åh blev helt varm i kroppen av att läsa detta, så härligt! Jag längtar verkligen 😊
nouw.com/ebbabrage