Jag vill egntligen inte starta med "Hej, jag heter Rebecka".Mitt namn står överallt och så långt har ni förmodligen hängt med nu.

Jag tänkte i alla fall presentera mig. Jag har tänkt på vad jag ska skriva, för hur presenterar man egentligen sig själv utan att låta tråkig och uttjatande? Jo det vet jag. Man skriver vad man tror att folk vill läsa, vad jag själv hade velat läsa.

Jag är 22 år. Bor i Göteborg och jobbar som personlig assistent.
Jag är den där tjejen som aldrig står riktigt i centrum, jag föredrar heller inte det. Jag är utåt sätt ganska tyst, inte så där creepy tyst utan bara tystlåten, inte heller i alla sammanhang. Det finns två sorters personer, antingen den som pratar och berättar va de tänker eller den som håller tyst och tänker extremt mycket. Jag är den sist nämnda. Det är inte så att jag tänker tyst, grått och tomt. Jag tänker färgglatt, positivt och roligt. För det har jag, humor alltså. Den där kassa humorn, gör någon bort sig så kan jag skratta i timmar, jag kan alltså sitta och tänka på något kul som hänt och sen skratta åt det på nytt från ingen stans. Har jag inte presenterat mig som creep redan så här har ni min psyksjuka sida. (Nej, jag har ingen diagnos).

Jag har alltid haft mycket vänner omkring mig, skulle ni fråga dom så är jag den som (förhoppningsvis) alltid ställer upp. Jag är kärleksrådgivare, jag är prata ut samtalet, jag är må bättre boostaren. Kärt barn har många namn. Det känns lite som att jag presenterat mig som en utmobbad tönt, men så är inte fallet! Jag tar för mig mycket också för att vara den där tystlåtna i gänget. För att när jag väl står i centrum så gör jag det som en kung!

Alla har sina skelett i garderoben, jag är inget undantag. Jag har sabbat skolan, umgåtts med fel personer och jag har bränt många broar som kunde lett mig till något bra, något stort! Jag har under mina 22 år lärt mig att leva med kappan efter vinden. Göra de där enkla valen i stället för att komplicera till och göra något till en stor scen, riktig svenne.. Jag vet! Men som den svenne jag är så är jag också stolt över det. Jag har allt jag behöver och jag är nöjd med att vara en medelmåtta. För att dra de ännu längre så kan jag även säga att även om man är en medlmåtta, en helt ok människa, så bär det med stolthet. Det finns ingen som du, kommer aldrig finnas en till DU på denna jord. Du är speciell och du är så fuktansvärt viktig även om det inte alltid känns så.

Förhoppningsvis så har jag satt någon slags bild av mig i era huvuden. Och den bilden, ha kvar den och se mig som den.


PEACE N LOVE,

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments