PROTEINPANNKAKOR AT YOUR SERVICE

Morrn!
Har precis avnjutit en spektakulär frukost gjord på dessa ingredienser. Bananpannkakor med ett så naturligt proteintillskott du bara kan få!

Istället för o köpa proteinpulver med smak av "cookie dough" o liknande skit som bara innehåller massa tillsatta saker och sötningsmedel så kan man köpa tillexempel warrior blend (som är min pojkväns men jag lånar bara) som är ett RAW ,ekologiskt, veganskt växtprotein. Man kan köpa dessa i smaker också, men då är det med vaniljextrakt eller ekologisk kakao. I pannkakor funkar pulvret utmärkt, men i smoothies får man ta en ytterst liten dos för att inte kräkas.

Jag vispade iallafall ihop alla ingredienser lite lätt med en elvisp för att få en slätare smet utan massa klumpar. Jag mixade förresten ner havregrynen till ett fint mjöl också, ett tips för fluffigare pannkakor!

Här är resultatet!
Toppade med varma bär, päron och jordnötssmör.

Men jag ska faktiskt inte ta all cred för receptet. Jag har i flera år stått och försökt få ihop fina fluffiga pannkakor, ni vet sådana som bara blir sådär jättetjusiga på bild. Men så en dag stod Bernhard i köket och slängde ihop alla dessa ingredienser bara sådär, och jag har aldrig sett fluffigare pannkakor i det här huset. Tack för det!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229