ETT STOPP I SINGAPORE

Efter en hel månad på en ö i Malaysia är vi nu på resande fot igen. Det var toppen att kunna jobba lite där och spara pengar, men jag hade gärna velat se lite mer av Malaysia. Men det får bli en annan gång!

Nu har vi iallafall rest vidare och det känns skönt. Vi flög till Singapore i 2 dagar, jag ville verkligen inte missa det landet eftersom jag hört att det ska vara väldigt annorlunda mot andra länder i Asien, och det var det verkligen. Väldigt rent och ”lyxigt”, otroligt fina byggnader och efter 5 månader åt vi supergod västerländsk mat, vi blev helt till oss när vi landade och såg ett baguette café med mozzarella och laxmackor. Det var absolut värt att åka dit och uppleva det vi gjorde, MEN på tok för dyrt!! ”Stockholm priser” som jag sa vid något tillfälle. Pengarna vi spenderade där på 2 dar har vi kunnat leva på i minst en vecka på andra ställen, men vi sa också att det var värt det. När vi levt på nudlar och bott på 2 madrasser i ett 30 graders varmt rum med fläkt så kunde vi unna oss det.

Vi besökte IKEA här dessutom för lite svensk mat, det var riktigt häftigt att se detta på andra sidan jorden, haha. Vi åt lax och potatismos med lingonsylt vilket skulle vara betydligt godare hemma tyvärr, men vi köpte på oss skorpor och dillchips och DET kära vänner var fanimej fantastiskt att sätta tänderna i.

Ett hotell man gärna hade bott på...

Vi landade på Bali för ett par timmar sedan och har checkat in på ett hostel. Vi har inte sovit speciellt mycket det senaste dygnet så det blir lugnt här idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229