BALI 9 MARS - 1 APRIL

Ännu en helg har sprungit förbi och vi har precis ätit lite frukost på vårt nya boende som vi flyttade till igår.

Vi hängde i Canggu i en vecka ihop med lite folk vi känner hemifrån, men vi gjorde inte speciellt mycket. Stranden där var verkligen kass, tråkigt vatten med höga vågor och otroligt mycket folk. Toppen för folk som surfar, men jag är ju tyvärr ingen surf tjej på grund av min rädsla för djupt vatten och vågor.

Men vad som gör mig så taggad på Bali är all FANTASTISK mat! Smoothiebowls, mat-bowls, avocado i mängder, sallader, pasta. De har verkligen allting, och jag älskar ju hälsokost. Jag har verkligen inte levt som jag gjorde hemma innan jag åkte till Asien och det har inte varit lika enkelt heller för den delen, men nu har jag verkligen hittat mitt ställe ”to be” så att säga. Har till och med gymmat här vilket är första gången på 5 månader, det har varit jäkligt skönt att slippa men det är lika najs att börja igen. Jag hade lätt kunnat jobba på ett av alla mysiga hälsocafeér här, bo i en schysst villa, träna och bara ha det gött. Jag har nog hittat min mening med livet va?

2 veckor återstår, hade gärna stannat lite längre men då vi för första gången har en ”plan” och behöver anpassa oss lite så fick det bli 3 veckor här för denna gång.
Vi har som sagt precis förflyttat oss från Canggu till en villa som ligger strax utanför Ubud. Här bor vi ihop med ett annat svenskt par och det är skitnajs här. Vi har varsitt dubbelrum med toalett, ett kök ihop och en gemensam pool med lite andra rum som ligger här också. Det är väldigt lugnt och skönt, vi kommer verkligen trivas här den kommande veckan tror jag!
Slänger upp lite bilder härifrån vi bor o så ägnar jag ett annat inlägg åt alla fantastiska matbilder tänkte jag.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229