Haha, jag känner mig som en levande deg som behövs kavlas ut typ.. 😜 Tränade första passet igår för första gången på ett par dagar. Det kändes bra, men jag är inte helt återställd i kroppen. Var skönt att få röra lite på sig, men nu i efterhand så är jag helt slut haha! Blir nog två tre dagars vila igen för att se om det känns bättre.

Sned bänkpress, triceps pushdown med rep, bålrotationer, plankan i olika former, bicepscurls med skivstång, latsdrag, skivstångsrodd var lite av det som avverkades. Skönt att bara träna just det man känner för. Efter passet så ställde jag mig på löpbandet i 30 minuter, och därefter så blev det foam rollning och rörlighetsträning. Kan vara det tråkigaste jag vet haha. 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Satt och letade lite bland min musiklista och hittade den här gamla godingen. Jag är inte mycket för texter i låtar, men den här är väldigt fin faktiskt. Gillar den!
Armin van Buuren - Love too hard

Likes

Comments

Blööö, vilka dagar! Har inte mått riktigt bra, har varit småsjuk i ett par dagar nu.. Inte haft ork till något alls. Fina Ksenia kom förbi mig häromkvällen, vi gjorde iordning en god ostbricka med ostar, korvar och frukter. Det var min frukost, middag och lunch på samma gång typ haha.. Får verkligen inte i mig något när jag är sjuk, trots att det är superviktigt att äta när man är dålig! Har också kommit ut på en promenad i skogen, vilket var väldigt uppfriskande, skönt att få röra på sig lite när man bara är stilla!

Däremot så känner jag mig bättre nu, tack och lov! Så idag blir det ett extra jobbpass mellan 16:00-00:00, och imorgon så ska jag ta mig ner till gymmet för ett pass. Äntligen!

Likes

Comments

Är ni pigga och glada efter nyårsafton? ;)
Inte jag tyvärr, har en förkylning i kroppen som strular.. Kan inte avgöra om jag kan träna heller.. Så istället spenderar jag min helg med lite extrajobb! Inte direkt det optimala när man inte är helt på topp, men det är ju extra OB hela den här helgen och då kan man ju inte motstå direkt. ;)

Kurerar mig dock på jobbet! Varma kläder, huvudvärkstabletter, massvis av vatten och en skål med frukt nu som tilltugg under rasten.. Ananas, honungsmelon och apelsin, vitaminboost! Verkligen älskar hur smakfull och god apelsinen är nu på vintern.

Likes

Comments

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Tävlade i styrkelyft, blev kontaktperson,  tatuerade mig och skaffade en orm och en ödla!

Vilka länder besökte du?
Jag reste till Bulgarien tillsammans med min bästa vän! Vi åkte dit för att fira vår student. Sen så reste jag inom Sverige väldigt mycket. Nästa år så vill jag lämna Sveriges gränser mycket mer!

Bästa minnet?
Det måste nog vara November Lights då jag fick se många av mina idoler. Känslan och den upplevelsen går inte att beskriva, det var helt magiskt. Sen även att jag ta del av en otrolig inspirerande föreläsning av en av mina förebilder, Bojan Djordjic. Sen även resan till Bulgarien. Och alla små vardagsminnen tillsammans med mina nära och kära.

Karriären?
- Jag tog studenten! Vilket jag inte trodde jag skulle klara, men jag kämpade otroligt och jag klarade det!
- Utbildade mig till kostrådgivare och skivstångsinstruktör.
- Hittade säljyrket och insåg att det är det jag brinner för.
- Testade även på att arbeta som ungdomsledare och personlig assistent.

Bästa träningsminnet?
Det måste nog vara alla träningspass tillsammans med M. Eller löpturerna i somras i skogen tillsammans med hunden.

Utvecklingen inom träningen?
Att jag äntligen har hittat min egna lyftarstil! Och att jag har en bättre relation till träningen. Även att jag gick över mer och mer till periodiskt fasta. Träningen gick så mycket bättre och jag själv mådde bättre av det.

Nyårslöften?
Att ta mig till en naprapat. 😉 Annars nej. Gillar inte idén av nyårslöften. Har hellre flera mål som man kan arbeta mer aktivt med.

Likes

Comments

Bänkpressen och jag.. Gud vilket år vi har haft. I början av året så hittade jag min egna lyftarteknik i bänken, och vikterna smaschades upp, vilket var otroligt roligt! Meeen, sen så skadade jag mig i våras och det resulterade i sin tur att jag blev helt sne i hela kroppen, (framförallt i höft och skulderbladspartiet) som i sin tur gör att det är otroligt svårt för mig att få till tekniken i bänkpressen. Och det blir ständigt tjaffs mellan oss två på dessa pass, jag blir så fruktansvärt sur när det inte går som jag vill! 😉

Jag vet vad jag behöver jag göra för att lösa problemet, det är att gå till en naprapat. Men jag har en så fruktansvärt fobi för att gå dit, så jag har liksom skjutit upp det. Istället så har jag arbetat flitigt med foam rolling, massage och rörlighetsträning.. Det funkar förvisso för stunden, men inte i längden. Men under 2016 så SKA jag ta mig dit, för det är ledsamt att stå och trampa på samma ställe och givetvis så är det inte kul att ha ont i kroppen. Vissa dagar så känner jag mig som 70+, vilket är lite illa när jag inte ens är 20 ännu. 😉

Vanlig bänkpress 4 x 8
Sned bänkpress 3 x 10
Militärpress 4 x 10
Skivstångsrodd 3 x 12
Smala marklyft 3 x 8
Good mornings 2 x 14
Knäböj 3 x 14

Det blev årets sista träningspass för mig! Endast med mina favoriter såklart!
Nu ser jag fram emot en härlig kväll med god mat, dryck, umgänge och fyrverkerier tillsammans med mina underbara vänner. Gott nytt år på er! ✨

Likes

Comments

Som ni vet så händer det ibland att det dröjer mellan uppdateringarna här. Däremot så finns jag alltid tillgänglig på andra sociala medier där jag uppdaterar dagligen!
Snapchat: beeckiis
Facebook: Rebecka Fors
Instagram: rebecka.fors

Likes

Comments

HEEEJ på er! Har spenderat dom här två dagarna med Ksenia och lilla Estelle. Vi har bara tagit det lugnt, vilat upp oss inför nyår. Igår kväll så köpte vi lite gott tilltugg och såg på film och spelade spel. Vi båda fick Sims 4

i julklapp och nu är vi båda helt fast framför det. 😉

Vi har precis fått i oss lite frukost, nu ska vi göra oss iordning för att fixa lite ärenden på stan inför morgondagen! Jag ska även passa på att träna årets sista träningspass och även ha lite egentid i solariumet. 😉

Likes

Comments