Varför bloggar jag?

Hej på er! Har funderat en del på varför jag har denna bloggen och varför jag bloggar. Har ju haft en hel del pauser när motivationen inte har funnits till att skriva något. Men tror mest jag har bloggen till att skriva på lite när jag känner för det och inte hålla på och uppdatera hela tiden. Tror att jag tappar motivationen till att skriva när jag känner att alla inlägg bara handlar om vad jag har gjort på dagen eller de senaste dagarna. Känner att det kanske inte är så jättekul att läsa om liksom.

Starta ju bloggen när jag gjorde min vintersäsong i Valdi och sen fortsatte jag lite med den under sommarsäsongen på Öland. Anledningen till att jag starta bloggen var faktiskt att när jag själv skulle göra min vintersäsong så undrade jag väldigt mycket om hur det skulle bli och sånt. Så kände att jag kan ha min blogg och berätta om hur min säsong är och kanske gör det att någon annan som också ska göra sin första säsong kan gå in och läsa lite.

Sen har jag bara fortsatt lite när jag känner för det, ibland är motivationen där och ibland är den inte det. Känner inte att jag vill att det ska bli något tvång för mig att skriva något som inte alls är kul att läsa om. Hur kul är det liksom att läsa om hur jag legat i soffan hela dagen eller sånt annat tråkigt. Jag vet själv att jag inte tycker det är så kul om en blogg bara handlar om en människas dag. Den får gärna innehålla något mer än det.

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer