Helg, val och fotboll

Hej hopp på er! Någon dag sedan nu men har väl inte hänt supermycket. Helgen har ju i alla fall gått och firade min hemkomst med en lite utgång tillsammans med Anna och Astrid. Vi drog in till Malmö och gick först till KB men där var helt dött så tog en taxi in till Stortorget och gick på Etage istället. Etage är verkligen min favoritklubb i Malmö blir aldrig besviken på det stället. Söndagen spenderade jag i sängen innan vi åkte och röstade. Tycker att det är väldigt viktigt att man röstar när man får, röstar man inte har man inget rätt att kommentera hur resultatet blir. Men jag var i alla fall och röstade och stor väl och valde mellan två partier men tillslut föll det på det som jag har varit inne på från början. Tänker inte skriva vilka jag röstat på för känner lite att det är min ensak.

Idag har jag varit på massage på förmiddagen, kan säga att det verkligen behövdes. Men det var ju inte särskilt skönt, det gjorde fruktansvärt ont på vissa ställen. Har ju vetat om att min rygg inte är helt hundra men inte att det var såhär illa. Var tvungen att vila när jag kom hem för att det hade gjort så ont var typ helt groggy när jag reste mig upp från brittsen. Vid 13 tiden åkte jag in en sväng till Malmö framförallt för att köpa ett nytt skärmskydd till min nya telefon som kom idag. Men sen blev det även en liten tur in på Emporia när jag ändå var i närheten. Blev ett par skor rikare plus lite strumpor och trosor så det var väl ändå rätt ok.

Nu ikväll har jag även tränat fotboll för första gången sedan jag kom hem. Jäklar vad kul det var men jobbigt som attans, har ju vetat om att min kondition inte är på topp. Kan ju lugnt säga att jag har något att jobba på om jag ska komma form ige. Märker ju verkligen att jag inte har levt särkilt hälsosamt de senaste månaderna, för mycket av det goda helt enkelt. Men nu ska det bli ändring på det och det ska bli kul att spela lite fotboll igen. Får dock se om jag kommer kunna gå något imorgon, har en känsla av att det kommer bli lite svårt.

Ha de!

Gillar

Kommentarer