Är det bara jag?

Hej på er! Har den senaste timmen suttit och surfat runt på lite olika hemsidor och kikat på kläder. Har hittat massvis med grejor jag hade velat ha MEN den här veckan har verkligen fått mig så otaggad på att shoppa något. Är så galet trött på alla mejl och sms jag har fått hela denna veckan så tappat all lust. Man blir ju inte direkt pepp när det trillar in mejl efter mejl som tjatar om att nu har vi si och så mycket rabatt. JAHA?!

Jag har beställt hem ett paket under hela denna veckan och det var i måndags. Vet egentligen inte om det är värt det för kostade fortfarande ganska mycket trots att de hade 30 %, tror det var det som fick mig att falla dit. Men nu under veckans gång så har jag blivit mer och mer osugen på att beställa något. Trodde dessutom att de skulle utöka reorna nu när det faktiskt är Black Friday men nope precis samma som resten av vecka och VARFÖR hypar man då upp det så galet mycket?

Känns dessutom som att det alltid är massa reor, de kommer hela tiden med nya anledningar till att slänga ut kläderna på rea. Det var ju inte så länge sedan det var Singels day, vilket känns som ett nytt påhitt för har aldrig hört talas om det innan. På måndag är det cyber monday vilket också innebär rea. Varför måste man hitta på fler och fler dagar för att få folk att köpa grejor? Då kan de ju lika bra sänka sina priser överlag så köper väl folk mer också, eller? Sen är det ju säkert en psykisk grej när man ser en rea skylt och känner att "oj då måste jag ju passa på". Tror verkligen det leder till att man köper betydligt mer än man behöver.

När jag var lite var det absolut största hypen mellandagsrean men nu är det ju typ skitsamma allt har ju typ redan varit på rea under hela året så är det något man velat ha har man ju redan haft chans att köpa det.

Liten fundering från min sida bara.

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer