3 månader senare

Hej på er! Nu är det återigen ett tag sedan jag skrev något men idag är dagen det kommer ett inlägg ;) Har nämligen hänt en del grejor sedan senaste inlägget. Det är nämligen så att jag har FLYTTAT, numera har jag min hemadress i Ystad och har haft det sedan den 1 juni. Så har alltså bott här i två månader och jag stortrivs, har fått en supermysig lägenhet som passar mig som handen i handsken. Trivs även superbra i denna staden, bor rätt centralt så har gångavstånd ner till gågatan vilket är väldigt skönt då jag kan låta bilen stå rätt mycket. Däremot har jag inte fixat någon cykel än men det är på gång har inte riktigt haft någon tid att åka iväg och kolla och grejor. Men denna helgen ska jag försöka komma iväg och ta en kik på vad som kan finnas.

Lägenheten jag bor i är en 1a på 38 kvm och en liten balkong. Tycker verkligen det är så nice att ha en balkong att kunna sitta på när man känner för det. Enda nackdelen är att jag bor på första våningen så vågar inte ha fönster och så öppet när jag sover ifall någon skulle klättra in. Hade inte varit så kul att vakna mitt i natten av att någon stor i ens rum.

Jag har även kommit närmre jobbet, inte supermycket men helt klart märkbart. Behöver inte gå upp lika tidigt på morgonen som jag gjorde innan vilket är VÄLDIGT skönt. Prioriterar min sömn väldigt mycket och hatar att gå upp för tidigt, kommit fram till att jag absolut inte är en morgonmänniska.

Så det har alltså hänt lite på de senaste 3 månaderna sedan sist jag skrev ett inlägg på denna bloggen.

Ha det bäst!


Har även klippt av mitt hår och blivit ännu mer blond sedan senast

Gillar

Kommentarer