20 frågor eller nått

1. Mitt fullständiga namn?

Rebecka Linnea Maria Dobak Andersson

2. Hur gammal är jag?

Jag är 21 år gammal.

3. Vart bor jag?

Jag bor i en etta nere i Ystad i södra Skåne.

4. Vad jobbar jag med?

Jag jobbar som servitris på Hotell Mossbylund.

5. Hur lång är jag?

Jag är ungefär 169 cm, har lite dålig koll på min längd är ju ett tag sedan jag mätte mig.

6. Vad gör jag helst på min lediga tid?

Jag spenderar gärna min lediga tid på gymmet. När jag inte är där föredrar jag att laga mat, träffa kompisar eller bara chilla.

7. Mina bästa egenskaper?

Rent spontat så tycker jag att jag är trevlig, omtänksam och pålitlig.

8. Mina absolut sämsta egenskaper ?

Envis, impulsiv, och försiktig.

9. Vilka appar kan jag inte leva utan?

Använder Instagram, Facebook, Snapchat och twitter dagligen men hade nog kunnat leva utan Facebook och twitter. Instagram och Snapchat använder jag betydligt mer.

10. Vad finns alltid i mitt kylskåp?

Ägg! Kan inte ha ett kylskåp utan ägg, ägg är ju verkligen det optimala livsmedlet. Man kan göra så mycket olika saker med bara ett litet ägg. Men sen har jag typ alltid smör hemma också och typ yoghurt.

11. Godis eller chips ?

Chips!

12. Hur uppvaktar man mig?

Oj denna är faktiskt lite svår, tror jag uppskattar lättsamma saker. Är ju inte den tjejen som man måste bjuda ut på finmiddag direkt liksom. Utan jag uppskattar nog något mer lättsamt som att bara ses lite på en fika och sen se vart det leder. Att gå på bio som typ första dejten är ju en mardröm för mig. Känns ju sjukt meningslöst att bara sitta bredvid varandra i typ 1,5 timme utan att kunna snacka eller nått.

13. Vad väljer jag för typ av mys?

Den här frågan tycker jag är lite oklar på något sätt. Beror ju helt på vad för mys men att bara ligga hemma och chilla på soffan kan ju vara najs men även att hitta på något är ju kul liksom. Men kan lätt ligga en hel kväll i soffan och bara slökolla på någon film.

14. Mys eller fest?

Fest!

15. Hemmafest eller Klubb?

Klubb, älskar ju verkligen att stå på ett dansgolv i x antal timmar och bara få dansa loss.

16. Kan man vara vän med sitt ex?

Jag tor det beror väldigt mycket på hur man avslutade allt. Så detta är varken en ja eller nej fråga känner jag. Kommer msn båda överens om att man inte funkar som ett par tror jag man kan vara vänner. Men är det däremot en av parterna som gör slut tror jag det blir svårt att vara vänner efter det.

17. Har jag bra självförtroende ?

Skulle inte säga att jag har ett bra självförtroende men skulle inte i heller säga att jag har ett dåligt. Men kan väldigt lätt bli lite osäker på mig själv i vissa situationer.

18. Vad är mitt drömutseende ?

Oj asså jag vet typ inte, men tycker typ att blåa ögon är superfint. Trivs väldigt bra i mitt blonda hår så får nog säga att jag tycker om blont hår då. Men tycker även att brunt hår kan vara så galet fint men känner inte att det klär mig. Dock så har jag varit brunhårig tidigare men nu känns jag att det inte riktigt är min färg då jag upplever mig själv som mycket blekare då. Sen tycker jag det är väldigt snyggt när man är tränat, typ som Linn Lowes och Hanna Öberg.

När det kommer till killar skulle jag säga att jag gillar blåögda öven här. En kille med blåa ögon och brunt hår är jag ju helt såld på direkt. Även här tycker jag det är snyggt om man är vältränad men absolut inte för mycket. Det ska vara lagom så man ändå ser att han tränar och tar hand om sin kropp liksom. Men inge muskelknutte för det är absolut inte snyggt. Längd är också en grej jag tycker är attraherande så ju längre desto bättre ;)

19. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Sex utan kärlek tror jag. Tror tyvärr inte att man kommer ha ett fungerande förhållande om man inte har sex överhuvudtaget. Jag tycker i alla fall att det är en stor del i ett fungerande förhållande. Men sen har jag aldrig upplevt riktigt kärlek så kanske kan ändra min åsikt den dagen jag får uppleva det.

20. Bästa klädesplagg just nu?

Mom jeans helt klar! Tycker det är så najs och så snyggt, man kan liksom ha det mesta till dem. Ett tag hatade jag löst sittande byxor men nu tycker jag verkligen att det är så najs.


Gillar

Kommentarer