11 Februari

Halloj på er! Idag är det söndag för er som inte vet det. Det är även vecka 7 vilket innebär att vissa har börjat på sina sportlov och det märks vill jag lova. Igår kom de busslaster med danska ungdomar och man kan lätt säga att de har invaderat byn. Detta kan bli en väldig intressant vecka och det lär vara såhär nu i tre veckor framöver när alla skolor har lov. Denna veckan är de i alla fall mycket danska ungdomar här. Tydligen är det en väldigt stor grej i Danmark att man under sportlovet åker ner till alperna och åker skidor men framförallt festar. Så det kan bli kul att gå ut denna veckan för det lär ju vara en hel del folk ute. Nackdelen är ju dock att de är danska och jag inte förstår särkilt mycket danska och att de är typ 18-19 år. Fördelen är att inga av dem bor på hotellet jag jobbar på, så Lucky me!

Igår var jag ledig på kvällen och det var även Astrid så vi gick och åt på Vicotr's. Vi började med att dela på deras springrolls som helt klart är en favorit. Sedan tog jag deras ribs med rostade sötpotatisar och broccoli. Väldigt gott det med och blev väldigt mätt men självklart var vi ju tvinga att äta dessert också. Åt Marängswiss och Astrid åt deras hemmagjorda Snickers. Ska man ha god och bra mat i Val d´isere ska man helt klart gå till Victor's. Även ett av få ställen där man inte blir totalt ruinerad. Vi satt kvar ett tag sen och drack lite drinkar, Alex kom också och gjorde oss sällskap efter att hon slutat jobba. Väldigt trevlig kväll och den var välbehövlig. Vi hinner ju inte hitta på så mycket på kvällarna eftersom vi nästan alltid jobbar kväll så det var kul att kunna gå ut och äta.

Idag har vi bara chillat, jag börjar inte jobba förrän klockan 18 vilket är väldigt skönt. Vi får se om det blir någon skidåkning denna veckan då det är väldigt många av gästerna som ska hyra skidor så det är inte säkert att det kommer vara några skidor över till oss i personalen. Men vi håller tummarna. Imorgon är ja även ledig så då hoppas jag att jag kommer kunna få ett par skidor och åka lite.

Ha det bra!

Gillar

Kommentarer