​För några veckor sedan frågade Pierre, som är en av nära vän till mig och Elin, om någon av oss skulle vilja gå med honom på hans studentbal. Både jag och Elin blev helt hysteriska att han frågade oss och vi båda ville så klart gå med honom. Tyvärr kan ju bara en av oss gå med honom, så vi bestämde oss för att lotta om vem som skulle gå med honom. Detta har vi skjutet upp på tills Elin och jag bestämde oss för att bara få det gjort i lördags innan vi skulle till gymmet. Elin fixade två rosa lappar där en hade ett R skrivit på sig och den andra hade ett E. Pierre fick dra, varken jag eller Elin vågade titta( vet vi är barnsliga ). Vill ni veta vem det blev? DET BLEV JAG! Jag blev otroligt glad att det blev jag som ska gå med honom men samtidigt ledsen att inte både jag och Elin kunde gå med honom.

Dags att leta efter klänning, skor och allt sådant, om ni har några bra tips på ställen att leta så skriv gärna en kommentar. 

Ha det bra!👋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit mycket plugg som många som går i skolan kan förstå, Men idag börjar sportlovet och det ska bli så skönt att ta en paus från studierna. Kommer dock nog inte bli något toppen lov då min allra bästa vän Elin ska iväg på en skidresa till Franrike under lovet, vilket betyder att jag kommer sitta och sakna henne mesta av tiden.

NYÅR

Detta årets nyår firande blev inte precis som jag och Elin hade tänkt oss, men det var precis vad vi behövde. Varken jag eller Elin var särskilt sugna på att festa då vi varken hade någon skjuts dit eller hem + att Elin var lite förkyld. Så vi stannade hemma hos henne och firade med hennes familj, En väldigt mysig nyår!

Den hemlösakatten

Nu under vintern har det kommit en hemlös katt hem till oss och fått mat och grädde. Efter några veckor lyckades vi få in honom i lägenheten så att han kunde värma sig. Nu har han blivit så van vid oss att han står utan för dörren på morgon och väntar på att vi ska släppa in honom. En mysigare katt får man leta efter.

Födelsedagar!

Benjamin 26 januari

Benjamin fyllde 18 år för ett tag sen och jag, Elin och Wilma köpte den bästa presenten och gjorde en fin dikt till honom.


Elin 3 Februrari

Min babe har fyllt arton år! Hon hade slagit ihop sitt familjekalas med umgänge senare på kvällen med härligt folk. Så stolt över henne då hon tog sitt körkort dagen efter hon fyllde år! Hästen hon håller i fick hon från hennes vänner från procce, då hon älskar hästar och ville alltid ha en när hon var liten.

LCHF

När skolan började igen testade även jag på att äta LCHF i några veckor för att se om det var något för mig. Men jag har slutat med den dieten nu då jag kom fram till att det inte var någon diet för mig. Men jag blev av med mitt sockersuget i alla fall.

Likes

Comments

Jag har inte mycket tid eller ork nu för tiden att blogga, så har funderat på om jag ska fortsätta eller sluta. Men jag vet med mig att jag kommer tycka det blir tradigt om jag slutar då detta är lite som en dagbok för mig.

så i nästa inlägg tänker jag lite sammanfattat berätta lite intressanta saker som hänt sen det nya året började.​

  • 362 Readers

Likes

Comments

Jag är inget större fan av vintern men julen gör den uthärdlig. Julen för mig är när man är med familjen eller med dom man tycker om. Man kollar på Kalle anka kl 3, jag vet att jag är för gammal för Kalle anka men jag tycker det är så mysigt. Sen kommer tomten med julklapparna till alla snälla barn. Jag bryr mig inte så mycket om julklapparna men det är roligt när hela familjen sitter tillsammans.

Om jag skulle välja mellan att ha en liten eller stor familj så skulle det utan tvekan vara en stor familj med många barn. Jag älskar att det aldrig är tyst och att många skrattar, det kan vara mycket skrik från barnen också men det hör till.

Det som jag inte tycker om med julen är julmaten, det är helt enkelt inte men smak av mat. Men julgodis gör det värt det.

Hoppas ni alla har en riktigt god jul!

Så många julklappar!!

🎁🎁🎁

  • 539 Readers

Likes

Comments

Alla är vi mer eller mindre taggade på att bli 18 år. Vissa tycker det är spännande för man kan ta körkort och köra bil, andra tycker det blir roligt att man gå ut på puben och festa loss! Jag tycker det ska bli spännande av alla dessa anledningar men främst för att man får
åka utomlands själv. Att ut och resa med kompisar istället för föräldrarna är något som kommer bli höjdpunkten för mig när jag fyller 18!

  • 610 Readers

Likes

Comments

Min gamla klasskamrat Clara som går frisör på Rönne frågade om jag kunde vara modell för hennes kursprov då hon skulle göra en håruppsättning för långt hår. Jag sa genast ja då jag tyckte det skulle bli roligt.
Så här såg uppsättningen ut.

Otroligt snyggt blev det! Fick även glögg och pepparkakor medan hon fixa håret👌🏼

  • 704 Readers

Likes

Comments

I lördags blev det ingen lugn och ro då jag åkte iväg först på dagen till Olofström så min kusin har fått barn och skulle namnge honom. Ni som undrar vad som är skillnaden mellan dop och namngivning är att namngivning inte sker i en kyrka och barnet blir inte medlem i svenska kyrkan som man blir om man döps. Dom gav honom namnet Olle, så underbart söt var han!


Sen åkte mamma och jag hem igen då vi båda skulle iväg på två olika fester på kvällen. Jag och Elin hade blivit bjudna till en fest i Hannabad, riktigt kul hade vi och är skit glad att vi blev bjudna. Tyvärr har jag inte sparat några bilder från festen.

  • 752 Readers

Likes

Comments

Fredag

Igår hände det mycket, jag slutade skolan tjugo över 2 och letade sen i en halvtimme efter någon snygg outfit i Ängelholm då jag skulle iväg på fest senare på kvällen. Hittade tyvärr inget så åkte hem och fortsatte sökande i klädesbutiken "lilla Paris". Hittade inget till festen men köpte en ny snygg blus. Gick sen och gymmade i 1 timme, kan känna av träningsvärken idag. Sen blev det att äta lite och fixa sig till festen.

Festen

Jag, Elin, Wilma och Melker hade blivit bjudna till en av Melkers kompisar. Jag kände knappt någon där men efter en lite stund så lärde man känna de flesta. Festen började inte så bra då det hade kommit många oinbjudna och det blivit mycket bråk. Han som höll i festen sa till alla att festen var slut, men efter ett tag så hade allt redat ut sig och festen var då igång igen. Det slutade med att det blev en jävligt bra fest.

Likes

Comments

Torsdag

I skolan hade elevkåren fixat en spökrundan nere i skyddsrummet, jag och några andra tog modet till oss och gå rundan med mig längst fram. Jag ska erkänna att jag skrek mycket och blev jävligt rädd men jag tyckte att det var hur kul som helst, cred till elevkåren som gjorde spökrundan för den var riktigt bra gjord. Min styvpappa var iväg i torsdags då han skulle iväg på en konferens. Så mamma, jag och lillsyrran bestämde oss för att ha en tjejkväll. Denna tjejkväll bestod av en mycket god caesarsallad, filmen "dumma mej" och mycket choklad och nötter.

Likes

Comments