Näthat.

Nu då jag sitter och kollar på trolljägarna så tänkte jag skriva lite om näthat. Jag själv har blivit utsatt för näthat och det är i mängder. Det är från då jag själv gick i skolan och så vidare, jag själv har blivit hotad till döds då jag bodde i Östersund. Visst man blir väldigt rädd och man blir väldigt ledsen.

Då jag vart hotad så ville jag inte ens vara ute, men vad hade jag för val då jag gick i skolan, det går liksom inte beskriva känslorna då man själv inte blivit utsatt för det.

I dagsläget är det väl inte så mycket då jag har valt att inte skriva så mycket då jag lägger mer energi på jobbet, men nu kände jag att jag bara ville uttrycka mig lite, visst nu kommer säkert dom där "trollen" komma fram igen. Dom säger om du inte bryr dig om dom så skriver man inte, men det är svårt.

Man får så som "jävla hora"
"du ska gå och dö"
"att du ens är född"
"dina vänner bli betald för att vara vänner med dig".

Vad ska man ens svara på det? Jag vet ärligt talat inte, bara för att man gör sin talan så får man skit, bara för att man sticker ut får man skit. Dom som säkert är storbloggare får skit varje dag. Alltså varför händer det här ens? Jag förstår inte varför folk ens tänker det här och att dom en skriver det här. Jag förstår mig inte på mänskligheten då det gäller det här. Vissa kan till och med ta livet av sig, vissa har det svårt och det blir kanske ännu svårare då man blir utsatt för det här.

Jag själv har lärt mig att leva med det, visst man blir ledsen för stunden. Men jag bryr mig inte, jag blir kallad mycket och har blivit kallad för ännu mer saker. Men det här är min åsikt om hur det ens fungerar, jag vill bara att alla ska sluta upp och vara idioter. Men detta är min åsikt, sen kan andra har flera andra åsikter.


Bild lånad av google

Gillar

Kommentarer