Vårsäsongen!

Här kommer en sammanfattning av vårens tävlingar!

Vi har varit iväg på fyra tävlingar, varav tre meetings. De klasser vi startat är FEI Mästerskap, FEI Lagtävlan och LA:P1, och i LA:P1 har vi haft med oss en rosett hem varje gång, TRE vinster och en andra placering!! Procenten blir sakta men säkert högre och vi har i alla fall legat stadigt över 61% i alla FEI-starter, i de senaste starterna fick vi över 64%. Har även debuterat vår Kür, men, hahaha, tappade bort mig helt och red fel och spegelvänt så blev inte alls bra... Fick fortfarande över 63% men kan inte säga att det var min bästa ritt precis! Nu är jag bara taggad på att rida den igen och göra det BRA!

På den senaste tävlingen som var i helgen hade jag en GRYM känsla på henne, satte LA:P1 på över 69% med 8or i enkla byterna och korrektheten bland annat! Skolorna drog ner procenten lite så nästa steg nu blir att träna upp dem! Hade samma grymma känsla i FEI-klasserna men tajmingen satt tyvärr inte lika bra, vilket jag tar på mig 100%, så blev en del småmissar som taktmissar osv... Men fortfarande sjukt nöjd med henne som var sjuukt fin, känslig och lätt att rida, hade riktigt roligt på banan!!

Här kommer massa bilder<3

Meeting i Hästhagen 30 mars - 2 april!

Ängelholm 15 april!

Vartofta 21 april!

Klippans meeting 19 maj - 20 maj!

Det slår mig ibland hur långt vi kommit ändå, när vi står där som vinnare, och hur underbart är det inte att veta att vi gjort detta tillsammans, tagit oss från LC klasser till detta<3 Så otroligt mycket kärlek till min fina fina ponny<3<3

Gillar

Kommentarer

islycka
islycka,
vilka fina bilder 😃
nouw.com/islycka