Sitter här & försöker att ladda inför ännu ett jobbpass! Dock är jag sjukt irriterad på min himla granne! Jag fattar inte hur människor tänker ibland alltså (eller typ aldrig)! Fatta man inte att det bor fler i ett hyreshus eller vad är det stora problemet!? Fick ungefär 3h sömn i natt på grund utav att en utav mina grannar "bygger om" (det låter som det iaf) heeela natten! Det slutar med att jag skit sur går upp och knacka på ( klockan är då 05.15). Jag står där i ett par fula mjukisbyxor och håret åt alla håll och kanter! Tror ni att personen öppnar? Nej!  Jag knackar då på ytterligare en gång (ifall hen inte hörde första knackningen) men neeeejdå! Påvägen ner är min första & något hoppfulla tanke att personen kanske ändå fattar vinken och sluta smälla! Men neejdå varför ska man ta hänsyn till andra människor?? Vi fortsätter lite till! Lyckas tillslut somna en stund runt 06.00 -tiden dock så varade denna skönhetssömn inte så hemskt mycket länge! Klockan 08.20 är det dags igen! Det är helt underbart! Tack kära du som inte ha något liv och kan vara uppe dygnen runt för att störa andra, tack! kan även tilläggas att detta ha pågått i 3 veckors tid till och från! Härligt.

Nu- Ut & gå för att slippa detta himla oljud!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsTiden bara flyger iväg- Jag har under de senaste dagarna befunnit mig på jobbet- varit hemma & sovit- ätit & åter på jobbet igen. Idag tänkte jag därför unna mig en hemmaspa kväll- mysigt!

kan också nämna att jag nu har provsmakat QuestBar och jag håller INTE med om att dessa är goda- därför ligger det 11 stycken som aldrig kommer att ätas- 270 spänn- Bra där!

Likes

Comments


Har precis beställt hem Questbar Chocolate Brownie 12 st-! Jag har aldrig smakat denna bar (eller någon annan Questbar heller för den delen) så det ska bli riktigt spännande! Dock lite jobbigt om jag inte skulle tycka om den- men jag har läst att den ska vara toppen så det få vi helt enkelt lita på! haha..

Tänkte ge mig ut och gå en runda nu så jag piggnar till inför jobbet som väntar inatt!

Likes

Comments

Sitter & rensar bland gamla skolarbeten- hittar då denna video & försöker minnas till vad, när & hur jag använt den. Kommer ganska fort på att jag och en kompis i gymnasiet använde denna video i en don´t drink & drive kampanj.

Tycker låten få tankarna att surra lite extra. Livet är så skört- det är viktigt att stanna upp & tänka till ibland. Uppskatta det & dem du ha runt omkring dig för du vet aldrig hur morgondagen ser ut!


Likes

CommentsSpelade Statoils Memoryspel igår & lyckades vinna en XL badring- som jag nu har varit & hämtat ut. Kommer förhoppningsvis till användning någon gång i livet!  

Snart blir det stan för att se om jag kan hitta några bra träningsskor- därefter står det Powerwalk på schemat.

Ha en fin dag allihopa!

Likes

Comments


Nya håroljan är levererad! Luktar så himla gott också. Kan jag verkligen rekommendera!

Ställde klockan på 13.00 idag för att inte sova bort hela dagen (som det lätt kan bli när man jobbar natt). 

Nu- powerwalk- för att kicka igång dagen!

Likes

Comments

Gjorde en beställning hos gymgrossisten i söndags och redan idag kom ett sms som talade om att mina varor fanns att hämta! Snabbt och smidigt- det gillar vi!

Det blev bland annat 1kg whey 80- cookies & cream. Någon som testat denna smak och som vill dela med sig utav ett eller flera utlåtanden? 

Likes

Comments


Att vakna utav regnet som slår mot fönstret är så himla mysigt! Har precis tänt mitt Star Lytes ljus som lyser upp denna gråa morgon.

Rude med Magic spelas och jag tänker krypa ner under mitt varma täcke en stund till - Det är fördelen med att jobba natt!

Likes

Comments

Det återstår en hel del frågetecken kring denna Nattstad dock få dessa vänta på att bli besvarade imorgon för nu säger jag - God natt!

Kvällens sista låt- My World med Sick Puppies

Likes

Comments

Nya bloggen-

Nattstad- nu kör vi!


Likes

Comments