Got me in the mood like Kanye

Hade ju gärna varit i Spanien nu... är så kallt här :(

Redan torsdag!! Veckan har gått i en hejdundrande fart och jag är näst intill frisk (HURRA). Passar ju alldeles utmärkt i och med att det är min födelsedag på lördag. Är såsåså taggad på de kommande veckorna, ska bara ha det bäst. Ett litet schema över vad som komma skall:

* Idag ska jag handla och planera inför helgen, samt gå på invigning av min nageltjejs nya salong här i Varberg. Mys! Efter det ska jag träffa Nine och hon ska vara med och planera lite inför lördag!
* Imorgon åker jag direkt efter jobbet till Nathalie och fixar naglarna, spännande! Hur de blir får ni se imorgon.. Kan säga att de kommer vara BOMB ihop med min outfit på lördag. Efter nagelfix ska jag ha lite kalas/middag för min familj. ska bjuda på trerätters med massa gott!
* Lördag börjar med frisörtid 08. Gissa vad jag ska göra? Det får ni se på lördag ;) Ska sedan hålla världens godaste brunch för världens bästa tjejer. Efter det är planerna lite oklara, men på kvällen rullar vi ett gäng mot Göteborg för middag på Tacos & Tequila, och sen drar vi uuut! Kommer bli en så rolig dag <3
* Söndag blir chips och godis-häng framför nåt bra på tvn!

Nästa vecka vankas det Halloween-partaj och jobb. Och veckan efter det fyller Jamme 21 och det är återträff på min gamla skola. KUL!

Frågan är ju bara; VAD ska man vara utklädd till på halloween? Tycker alltid att det har varit så "lätt" att komma på något att klä ut sig till, men i år är det hopplöst...

Ha en superfin torsdag babes

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw