WEEKNDWEEKND

HEEJ FINA!!

Vilken helg!
Har spelat padel (Ska fota det nästa gång, heh) SÅ himla kul. Senare på lördagen kom Jamilia till mig och vi fixade i ordning oss för att dra till Nisse på lite käk innan vi drog oss vidare till Oscar som fyllde 25! Himla kul med en riktig förfest! Kvällen avslutades på Oscars där det var som vanligt! (Varbergare ni vet vad jag menar.... ;) ) Var nog hemma vid ca 03.30 och då däckade både jag och Jamilia på fem sekunder, haha älskar när man åker hem för att man är så trött så man kan somna ståendes typ.

På SÖNDAGEN vaknade jag rätt tidigt, Frida & Amadeus kom och hämtade mig och så åkte vi till Sandra som hade fixat en suuupergod frukost. MUMS. Där pratade vi om allt mellan himmel och jord och åkte inte där ifrån för ens vid lunch. Senare på kvällen smäckte jag i mig Tempura Rolls och sen kom Johanna på lite fika. Mys! Kvällen avslutades med att Felicia kom på té.

Nu är det ny vecka (igen?!) och jag jobbar bara mån-ons. På måndag börjar jag nämligen mitt nya jobb! Är så taggad och ska bli så himla roligt! Har massa planer på mina lediga dagar så det känns som det kan bli en bra vecka detta!

Börjar veckan genom att gå på pass på Friskvågen, följt av att fixa mina naglar senare ikväll. Är så spänd på hur det kommer bli!! Kan säga en ledtråd: ***** GANG. Ni får se hur dom blev senare ikväll eller imorgon!

Puss o kram babes

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
kul med nytt jobb!
nouw.com/emeliekumlin
rebeccca
rebeccca,

Jaa ska bli så himla kul!

nouw.com/rebeccca
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
så härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
rebeccca
rebeccca,

Tack fina du!!

nouw.com/rebeccca
  • Instagram
  • Nouw