Thursday to Sunday

Hej på er! Är hemkommen från vår kära huvudstad, viilken helg det har varit! Hela förra veckan var superbra och "peppar peppar" har detta året tagit många bra turns, redan efter 15 dagar..Ingen är lyckligare!

Här bjuder jag på en liten bildbomb, fr.o.m i torsdags till och med i söndags. ENJOY!!

Började min torsdag med jobb och lunch med Frida och Anni! Så himla mysigt och underskattat med luncher ihop när man inte ses allt för ofta!!

PÅVÄG!! Satte på mig min ulltröja, svarta jeans och mina boots inför tåget, funkade himla bra!! Tycker alltid det är så svårt med vad man ska resa i, jag vill helst sitta i pyjamas typ, men det kanske blir lite osmakligt när man väl kommer fram och ska ta sig en tur på stan... ;) Haha! (OBS Såklart får man ha på sig vad man vill). Köpte en liten tidning och en sjukt go bar som jag aldrig smakat innan. RECOMMEND RECOMMEND.

Vill bara göra en hell of a shoutout till AQUA D`OR för detta fantastiska vatten. Smakar som saft, fast det är vatten. Haha no shit...Helt magiskt. Ja, jag blir exalterad över vatten. Men ni fattar inte vad gott det är!! 2nd RECOMMEND RECOMMEND.

När vi väl va framme, så bestämde vi oss för att käka på Mr.Cake. Det är tydligen rätt nyöppnat och ägs av ingen mindre än dessertkungen själv, Roy Fares. Alltså HEAVEN ON EARTH vad jag kan rekommendera detta ställe. Maten och fikat var outstanding god och både jag och Jamme rullade typ ut från cafét. haha. Vi tog varsin "Grilled chicken Sandwhich med fetaost". SÅ god. Till "efterrätt" tog vi Salty Caramel Cake. Det är den mäktigaste desserten jag någonsin ätit. Haha. Men så gott!

Första middagen (alltså fredagen) bestod av den omtalade råbiffen på Riche. Det är andra gången jag äter råbiff och jag tycker det är sååååå gott!! Vi tog ett glas bubbel som förrätt, sen blev det lite mer på det... Tog inga direkta bilder inifrån klubbarna faktiskt, men efter maten mötte vi upp Alice och henens klasskompisar på Café opera, sen drog vi till Rose och sen till Spybar. Så stört kul kväll!

LÖRDAG! Jag och Jamme gick upp vid typ halv elva, gick ner till frukosten och käkade lite. Sen gick vi upp och la oss nån timme till. På eftermiddagen drog vi oss in till stan för att ta tunnelbanan ut till Ropsten och vidare till Lidingö där vi träffade Maria och Alice. Vi hängde där ett rätt bra tag, käkade sushi och fikade. Mys!! PÅ kvällen gav vi oss tillbaka mot hotellet för att göra oss i ordning. Jag hade på fredagen köpt en oversize Blazer/Blazerdress som jag blev lite kär i!! Vi begav oss till KASAI och käkade sushi, för andra gången den dagen haha! Men jag klagar inte ;) RECOMMEND nr 3. Alltså KASAI hade så god mat och blev lite frälst. Det blir dessutom en nattklubb vid tolv så vi begav oss ner en trappa för att möta upp Alice och Maria! KUL. Vi drog oss vidare till Rose och avslutade kvällen där!!

Haha, sista bilden denna resan var denna snyggingen.. Vi åkte MTR och var tvungna att stanna ett tag med tåget så det slutade med att vi var hemma 00.40 när vi åkte från sthlm 18.35. Men äsch!! Åka tåg övertrötta var rätt kul det med! Söndagen spenderades i bakfyllans tecken, och vi träffade Martin på en fika, och sen käkade vi middag hos Maria. Myssöndag helt enkelt.


Hoppas ni hade en bra helg ni också! Puss

Gillar

  • Instagram
  • Nouw