SEX

Godmorgon finisar!

Här ser ni lördagens varmrätt och efterrätt. Var hemma hos Mira på myskväll och lagade ihop en spenat o tomatpasta med Serrano-skinka och fetaost. Hur gott. Och till efterrätt gjorde vi nutellamousse(!!) och skivad frukt. Mumma! Förutom den goda middagen som bidrog till att man var mätt i hundra år, så har jag varit sjukt hängig det senaste, så helgen har nästan bara bestått av sömn. Har inte gjort så mycket mer än umgåtts med min familj, sovit och hängt lite med Jamme. MEN nu är det ny vecka och nu tar vi nya tag!

Sex stycken dagens:

Dagens humör: Glad, fortfarande lite hängig, men taggad på en ny vecka!

Dagens klädsel: En stickad tröja från Gina Tricot med volanger över bröstet, runt halsen och i ärmslutet. Detta matchas ihop med ett par svarta kavajbyxor från Kappahl, mina svarta boots från Pull & Bear och min rosa mockajacka från Zara.

Dagens Craving: Salt.

Dagens (stora) diss: Vädret. Alltså sol och D-vitamin?!

Dagens hiss: Att mitt hår har börjat växa till sig! Har bestämt mig för att spara ut en bit och se hur jag trivs i det nu när jag har haft kort ett rätt bra tag!

Dagens planer: Ska hänga med Felicia och hitta på nåt skoj! Vad vet vi inte riktigt så vi får se vad det blir! Men mys att bara få hänga! <3

Hoppas ni får en grym måndag babes! Puss

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw