My makeup brings all the boys to the yard

​LOOK AT THIS AMZING MESS!! Alltså wow, kände mig som ett litet barn inne på Sephora när jag var där med mamma förra veckan... Och för er som undrar; fick presentkort där i julklapp. Allt det sminket jag vill ha kostar waaaay over my makeup budget så detta var mer av tänket "en sån här chans får man bara en gång i live". Och den här chansen tog jag vara på! 

Vad har jag nu på bilden dåå? Från vänster:

* FENTY BEAUTY BY RIHANNA Instant Retouch Primer. Måste säga att detta är den bästa primern jag någonsin testat. Det enda jag har tänkt på är att det är sjukt viktigt att ha en återfuktad bas innan denna primern, annrs finns risken att du ser en gnutta torr ut i ansiktet.. MEN sålänge du har en ansiktskräm så är den SO good to go! 

* FENTY BEAUTY BY RIHANNA Pro Filt´r soft matte longwear foundation (nu går det bra att andas, haha). Älskar denna! Ger perfekt täckning och det blir verkligen en matt finish. Går enkelt att bygga upp för ett mer täckande resultat. Har inte riktigt bestämt mig om jag tycker att den funkar bäst att blenda med min beauty-blender eller med borste. Får återkomma! Ett STORT plus med denna är att den finns i 40(!) olika shades. Beroende på vilken underton du har och vilken naturlig ton så kan du hitta den perfekta! 

* KAT VON D Lock It concealer Cremé. Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den här. Jag tror att jag lyckades ta en shade för ljus så den ljusar upp mitt ansikte nästan lite för mycket.. Konsistensen är precis som namnet säger, krääämig. Lite svårblendad och rätt sticky. Men blandar man ut ett tunt lager med fingrarna och sen lägger ett tunt lager med beautyblendern så funkar den faktiskt väldigt bra! Hade förväntat mig mer av den dock.. 3/5, med chans att höjas om man bygger upp den. Vad säger ni andra som testat? TART ska ju ha den bästa har man hört.. Hm.. 

* Sephora collection nr 46. Detta är egentligen en solpudersborste, haha, men tycker den funkar såsåså bra med foundation! Letade efter en lite större borste med rak kant och den här drar inte åt sig någon produkt alls och blendar ut väldigt lätt i ansiktet. Detta kanske är ett big NONO inom sminkvärlden men man får göra precis vad man vill med smink, finns inga egentliga regler! (bara riktlinjer) haha. 

Och som grädden på moset ska jag beställa hem KAT VON D´s Light Contour Kit. Har testat det på grund av att mina vänner har haft det och jag ÄLSKAR det. Ser fram emot att få hem det BIG TIME. 

haha detta blev ju som en liten blogghaul. Vad tycker ni om sådana här inlägg? Ska jag göra fler liknande inlägg? 

Ha en SUPERtorsdag, puss

Gillar

  • Instagram
  • Nouw