Mornin´

Godmorgon! Gud vad man inser att det verkligen är höst nu, speciellt när man har varit i Spanien... Det är ju superkallt här! Men ska inte klaga för det är väl trots allt rätt bra väder för att vara höst, i alla fall när det gäller temperaturen.


DET BÄSTA med hösten är ju alla supersnygga höstkläder som bara väntar på att få användas... Höstens inköp kommer bestå av ett par Booties, byxor i läderimitation och faux fur jackets. Givetvis massa stickade gosiga tröjor också!


Bjuder på två bilder från gårdagen, jobbade hela dagen och direkt efter jobbet mötte jag upp mamma på tågstationen och överraskade henne på hennes födelsedag. Åkte hem till familjen och bakade kladdkaka, käka pizza och drack kaffe! Mysigt att komma hem emellanåt, även om jag inte har bott själv så länge!


Senare på kvällen åkte jag hem till Jamme, och umgicks med henne och Elin. Vi kollade på Bachelor och Love at first kiss, det första betydligt bättre än det andra.. haha. Drack kaffe åter igen och sen gick jag hem och la mig direkt. Har blivit så dålig i halsen och hostar som en tok så jag får försöka vila så mycket jag kan!


Ha en fin onsdag babes!

Gillar

  • Instagram
  • Nouw