Måndag igen

God lunch! (Säger man så?)

Vaknade som vanligt med tuppen idag, för att kunna ta bussen in till stan för lite jobb! Helgen har varit jättebra, har fått köpt mig en ny höstjacka (bilder kommer) och en mysig liten väska som jag tycker om himla mycket! Har umgåtts en hel del med mina vänner och min mamma och det tackar jag för! Har även hunnit med brunch och en sväng till IKEA, för om en (!) månad så flyttar jag hemifrån... HUR SJUKT!


Jag är så himla tacksam för att jag har kunnat få en lägenhet mitt i stan, vet hur svårt det är att få tag på lägenhet i Varberg och tro det eller ej alla ni som tänker "kontakter är allt" och att jag har flugit in på ett bananskal till denna lägenheten... jag har precis som alla andra letat som en galning och varit ute i princip överallt hela tiden och försökt hitta! Tillslut så fick jag napp genom ett Facebook-inlägg och jag hade turen att få lägenheten! Så till er som känner hopplöshet gällande lägenhet... Kör på bara!! Det är bar att ge sig f*n på det så går det tillslut! Det finns ju flera grupper/sidor på Facebook, Blocket Bostad, Kvalster, Varbergs Bostad osvosv... Vet att Varbergs Bostad har lång bostadskö, men man får ändå hålla utkik! Sen får man ta lite vad man får.. Ett andra-handskontrakt kan i bästa fall leda till ett förstahands osv.. Det finns alltid möjligheter!


Att flytta hemifrån eller hitta en stabil bostad är ofta svårt och man vill gärna ha det bästa alternativet först.. Men jag har lärt mig genom att från början ha planen på att flytta till Stockholm, helt inställd på att flytta dit och inte vara kvar i Varberg, till att vara kvar i Varberg, utan jobb och egen bostad, att det är bara att försöka och inte ge upp! För mig var det viktigt att känna att man hade stöd, och hela tiden blev pushad, vilket jag är väldigt glad att jag hade, annars hade jag fortfarande stått utan jobb och bostad.. Så med lite push, stöd och en stark vilja kommer man långt! Speciellt de första åren efter gymnasiet, när man är vilsen i vad man vill, så behöver man någon eller några som stöttar en i ens val och pushar en att uppnå målen man har!


Så vad ni än har för mål, önskningar eller viljor så kör på bara! Provar man inte så får man aldrig veta och försöker man inte så kommer man inte framåt!


Vilket litet peppinlägg detta blev, men det kanske va nödvändigt!


Ha en bra dag babes, och hoppas ni fick en liten kick av detta inlägg!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw