Dos días

Vet ni vad?? På fredag åker jag till Stockholm!! Alltså är sååå taggad, ska bara äta, shoppa och hänga på barer och klubbar tillsammans med Jamilia. Hon fick det av mig i födelsedagspresent! ( naaw vilken gullig kompis <3333) haha!! Nej men det ska bli så otroligt skönt med lite omväxling från Varberg, även om det bara är en helg!

Såå idag skall jag tvätta, börja packa och städa läggan. Så himla skön känsla att lämna hemmet helt rent och i ordning, för att komma hem när man är trött och ha rest och bara kunna gå och lägga sig utan dåligt samvete för att det ser ut som hej kom och hjälp mig... ;) Bara skönt att få det gjort!


För att fira(hehe) att det är två dagar tills vi åker (snarare 1,5) så bjuder jag på lite smått och gott från mobilen som jag inte lagt upp!

Puss darlings

// Vänster: Quesadillas hemma hos mig i fredags. Hanna och Mira var på besök och vi slängde ihop nåt lätt. Slutade med att vi satt och tjöta hela kvällen, mys! // Höger: Middag med jobbisarna innan utgång i lördags! KUL! //

// Mellandagsrea-shopping med Hanna och Mira på Kungsmässan. Så himla mys!! Godaste pastan med <3 //

// Hade en kväll för någon vecka sen där jag provade dessa två masker, är käääär i dem båda!! "Rose Foil Mask" som ska återfukta och ge lyster, och Oh K!s LIP MASK som ska återfukta och ge volym. Mums! Kan varmt rekommendera! Finns att köpa på H&M. // (haha vet att lipmasken sitter skevt)

// FINASTE tjejerna på födelsedagskalajs hemma hos Åsa i Göteborg // Haha gissa om detta var vanliga björnar..... dränkta i sprit haha!!//


PUSS

Gillar

  • Instagram
  • Nouw