Livet just nu

Godmorgon hjärtan!


Har sovit min första natt i min alldeles egna lägenhet inatt(!!!), så SJUKT. Känns så bra och jag är så nöjd! Nu återstår bara stegen upp till toppen, finns så mycket kvar att fixa haha.. Att gå från ett rum i mammas och pappas källare till en stor 2:a med Walkincloset + tre garderober, ett stort kök, kyl & frys, osv osv.. Det finns ju lite att fylla om man säger så..


Ska ge mig ner på stan och köpa mig en kastrull efter jobbet, kan vara bra att ha om man säger så. Börjar sukta efter att få göra mitt eget presskaffe i min otroligt fina roséfärgade kaffepress. MMM. Hah. Har i alla fall en brödrost, en blender och en dammsugare.. På god väg ;)


Tänkte slänga in lite "just nu" grejer, kan va kul medan jag håller på och fixar lägenheten, kommer såklart komma ett inlägg om min lilla lya med!

Favvolåten just nu:

Khalids "Location", den är så himla bra!! Inte så ny men jag har fastnat. Förmedlar allt en låt ska förmedla!


Senaste inköpet (bild lånad av Jotex.se):


Mina superduperfina sammetsgardiner som jag köpte från Jotex härom veckan. OJOJ vad kär man kan va i grön sammet <3

LÄNK HÄR.


Bästa TV-serien just nu:

NEW GIRL!! Alltså wow va denna är bra. Får mig att överleva dagarna alltså, så himla bäst är den! Har ni inte sett den, GÖR DET. Bästa serien om man vill skratta mycket!Senaste emojin: ❤️Senaste anteckningen på telefonen: "2big Bootie Remix" - En sjukt lång, superbra remix för sköna hemmadagar, namnet låter väl sådär men den är GRYM! Finns

HÄR.


Dagens "vill ha":

Det här underbara bordet hittar man

HÄR
.Hoppas ni alla får en bra tisdag!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw