Myslunch

Idag blev det lunch med mormor, så himla mysigt! Vi satte oss på Mignon och jag käkade världens godaste Ceasar-sallad. MUMS. Det är så underskattat att äta ute, älskar verkligen det!

Dagens att göra: Bli frisk. Måstemåstemåste verkligen bli frisk nu, är så taggad på att träna och må bra. Dumma förkylning. Ska literally bada i ingefära och citron typ. Nej men är det någon som har en dunderkur mot hostan från helvetet och halsontet inte långt där ifrån så säg gärna till. Är så dålig på husmorskurer, vilket jag känner att jag måste bli bättre på, pronto.
För att få något att göra idag så tänkte jag ta kort på alla mina kläder som jag ska sälja. Nu när jag har flyttat har jag ju rensat rätt rejält, vilket resulterar i att det är en del man vill få sålt/bli av med. Tänkte skänka lite med. Får se om det finns nåt kul i min lilla hög. Vill ni att jag lägger ut några plagg här på bloggen? Det är rätt mycket sommarkläder för er som undrar vad jag har samlat på mig under senaste tiden. Hojta till i så fall så slänger jag upp lite här med. Alltid kul med en liten bloppis!

Hoppas ni får en jättebra torsdag, puss kära ni (PS. ja jag har bytt tillbaka till min gamla portal. Nu kör vi)

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw